Bedømmelse af Princessa Riviera Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 59 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mad og drikke
 
7,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-21


10 ud af 10

+
Beliggenheden, udsigten, stranden, værelserne
-
Et bedre fitness, hvis fitness rummet skal leve op til resten af hotellet, kunne det opdateres.

Bekræftet køb : 2019-09-14


8 ud af 10

+
Beliggenheden, dvs udsigten!
-
Lidt bedre morgenmad, og også gerne at morgenmaden klar kl 7 som de lover :-)

Bekræftet køb : 2019-09-14


8 ud af 10

+
Udsigten og poolområdet
-

Bekræftet køb : 2019-09-07


10 ud af 10

+
flink personale og udsigten
-

Bekræftet køb : 2019-08-17


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-10


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-03


7 ud af 10

+
udsigten.
-
Bedre mad total kedelig morgenmads buffet. og der står der er en restaurant, det er der ikke der er en poolbar med ganske få retter. måske en bus der kørte ind til byen, vejen dertil var besværlig og farlig. Når i skriver der er jacuzzi på terrassen eller badeværelset, ja så ikke noget på nogle terrasser og det der var på vores badeværelse ja det var bare ET LILLE BADEKAR MED FÅ BOBLER. måske i skal skrive at det ikke er for gangbesværet, for der var meget stejlt .

Bekræftet køb : 2019-07-27


10 ud af 10

+
Super hotel, men når vi bestiller havudsigt og betaler ekstra for det -forventer vi første række og ikke en boligblok at skulle se hen over. Havudsigt betyder meget for os og det bestiller vi altid
-

Bekræftet køb : 2019-07-20


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

171 bedømmelser
Meget godt
 
39
Godt
 
81
Middel
 
32
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

17-08-2019

Indlæg af Maria_Vesterby Struer, Danmark

Ikke en 4-stjernet oplevelse

Hotellet er pænt og rent. God udsigt. Men værdsætter man gæstfrihed, og dét at få en relation til personalet på hotellet, så skal man ikke vælge Princessa. Denne anmeldelse bygger på at de er gået fra 3 til 4 stjerner. Jeg har været på et utal af 4-stjernede hoteller, og dette var klart en skuffelse. • Da vi ankom til hotellet var der ikke skyggen af personale som var klar til at hjælpe os, hverken med at komme af med bagage eller byde velkommen! Vi måtte selv finde ud af hvor vi skulle gå, og slæbe tunge kufferter op ad stejle trapper. • Desuden ankom vi sent om aftenen, sultne og trætte. Ingen mulighed for at få mad på hotellet, vi kunne bestille en taxa ind til byen, fik vi at vide. • Hotellets omgivelser er smukke, men her intet at give sig til, udover at ligge ved poolen. Eller gå ned til den lille nærtliggende strand Glicorisa som er total overfyldt af gæster fra andre hoteller. Hotellet holder ikke nogen former for underholdning, live-musik aftener, o.lign. • Deres wi-fi er elendigt og kan det meste af tiden ikke bruges. • Værelserne er meget små, og brusenichen så lille, at toilet og gulv sejler i vand efter et hurtigt bad. • Morgenbuffeten er meget begrænset, da udvalget af mad er meget lille. Yoghurt, frugt/grønt eller tørt brød er valgmulighederne. • Receptionisten virker utrolig arrogant, og ikke ret hjælpsom. Vi blev lovet at vi på udchecknings dagen for 20€ kunne beholde værelset indtil vi skulle flyve om aftenen. Da vi senere meddeler at det vil vi gerne, vil hun ikke give os værelset. I stedet må vi klæde om osv i deres kælder på toiletterne. Alt i alt en ærgerlig oplevelse på især service og faciliteter på dette hotel! Vi vender ikke tilbage hertil - hvorfor skulle vi det.

 
29-12-2018

Indlæg af Allan B Kreta, Grækenland

Langt fra alt med formidabel udsigt.

Vi var på Princessa en uge og havde det rigtigt godt. Blev lidt overrasket at det lå så langt fra alt. Så påregn at leje en bil, kør med taxa frem og tilbage for at spise inde i byen, eller spis på det nærliggende hotel (Glicorisa Beach Bar Restaurant) Vi valgte at leje en bil hos Nicos i Pythagorion, der er ejeren dansk og hedder Lil, hun er super sød og giver en god service/pris.Vores lejlighed havde den bedste havudsigt. Sjov detalje at der var jacuzzi på badeværelset som man så skulle stå i for at tage bruse bad, uden forhæng. Highspeed internet er lidt af en tilsnigelse, men det er sikkert på den bærbar der står på værelset. Der er ent og pænt, personalet er flinke og opmærksomme. Et hyggeligt familie hotel.

 
13-09-2018

Indlæg af Lisbeth12 Samsø

Morgenbuffet på Princessa

Morgenbuffet på Princessa er blevet virkelig god, den er blevet udvidet og så er der meget personale, så de har virkelig gjort noget for at opfylde gæsternes ønsker. Vi synes også der er høj rengøringsstandart på værelserne😊

 
11-09-2018

Indlæg af MarianneWB Allerød, Danmark

Rent og pænt

Meget rent men der var nogle "skønhedspletter". Musikken i poolbaren var alt for høj, når man tager i betragtning, at gæsterne er i moden alder. Bruser mangler afskærmning så hele badeværelset bliver vådt. At der er restaurant er en tilsnigelse: der var 3 varme retter ved poolbaren og ikke at sammenligne med en restaurant. I stedet har Glicorisa beach restaurant et fremragende udvalg og bl.a. buffet til Euro 13 pr pers.

 
05-06-2018

Indlæg af Gittemor63 Aalborg, Danmark

Dejlige omgivelser og flot flot udsigt

Super fin beliggenhed, dejlig strand, og pool område. Meget rent og velholdt hotel Morgenmaden dog ikke noget at skrive hjem om. Den var ok, men meget ensformig. Og at vi sku spise med teskeer og kagegafler til morgenmaden havde vi svært ved at forstå. Strand terverna ved hotellet serverede lækker lækker mad(dog tilhørte den et andet hotel) og de var friske og rigtig søde og service minded. Hotel prinsessa var osse service minded, men mere “stive” i deres facon, hvorfor vi naturligt valgte at spise på tavernaen. Langsomt net.