Bedømmelse af Princessa Riviera Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 68 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
6,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Udsigten over havet
-
Maden/drikkevarer ( for uden morgenmad) på hotellet alt for dyr ift. andre steder på Samos derfor har vi ikke benyttet os af det.

Bekræftet køb : 2023-09-16


8 ud af 10

+
Rengøringsstandarden, udsigten og venligt personale
-
Poolbaren savnede i den grad liv og service. Det var en meget trist fornøjelse at se på.

Bekræftet køb : 2023-09-16


8 ud af 10

+
Udsigten. Service fra personale.
-
Brusekabine er meget lille. Poolområdet er flot, men ikke hyggeligt.

Bekræftet køb : 2023-09-16


8 ud af 10

+
-
Badet var for lille

Bekræftet køb : 2023-09-02


6 ud af 10

+
Placering tæt på vand og alternative strande. Fin afstand fra byen. Det var super at man boede fordelt over et areal og med en pæn stor terrasse tilknyttet.
-
Hotellet levede fint op til forventningerne, på nær rengøring. Vi valgte ikke et hotel til 10, men det gør ikke af den grund hotellet til en 10`er. Manglede fuldt wifi på hele hotellet. Se øvrige bemærkninger.

Bekræftet køb : 2023-08-19


9 ud af 10

+
Beliggenhed i forhold til strand og udsigt, poolen er fin med god plads! Tilfredsstillende morgenbuffet.
-
Lidt mere behagelige stole på altanen… Lidt mere sikker betjening i poolbaren.

Bekræftet køb : 2023-07-29


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-07-08


10 ud af 10

+
Beliggenhed, udsigten samt rent og pænt
-
Et ur ved poolen ville være en super god ide

Bekræftet køb : 2023-06-24


9 ud af 10

+
fantastisk udsigt!
-
Vi har været der før, så det var som forventet.

Bekræftet køb : 2023-06-03


9 ud af 10

+
?
-

Bekræftet køb : 2022-09-24


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

187 bedømmelser
Meget godt
 
44
Godt
 
84
Middel
 
35
Mindre godt
 
14
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

19-06-2022

af Mogens N Stenløse, Danmark

Alt spillede

Boede her i en uge på et de luxe værelse med jacuzzi på altanen. Alt fremstod klinisk rent og velholdt både inde som ude. Personalet er altid smilende og opmærksomme. Morgenmaden er enkel men god. Beliggenheden er dejlig med udsigt over havet og et poolområde der fremstår pænt, med en poolbar med drikke og lette anretninger. Hotellet er beliggende ca 2 km udenfor byen, men det afskrækker ikke. Hotellet er absolut valmue for money.

 
17-08-2019

af Maria_Vesterby Struer, Danmark

Ikke en 4-stjernet oplevelse

Hotellet er pænt og rent. God udsigt. Men værdsætter man gæstfrihed, og dét at få en relation til personalet på hotellet, så skal man ikke vælge Princessa. Denne anmeldelse bygger på at de er gået fra 3 til 4 stjerner. Jeg har været på et utal af 4-stjernede hoteller, og dette var klart en skuffelse. • Da vi ankom til hotellet var der ikke skyggen af personale som var klar til at hjælpe os, hverken med at komme af med bagage eller byde velkommen! Vi måtte selv finde ud af hvor vi skulle gå, og slæbe tunge kufferter op ad stejle trapper. • Desuden ankom vi sent om aftenen, sultne og trætte. Ingen mulighed for at få mad på hotellet, vi kunne bestille en taxa ind til byen, fik vi at vide. • Hotellets omgivelser er smukke, men her intet at give sig til, udover at ligge ved poolen. Eller gå ned til den lille nærtliggende strand Glicorisa som er total overfyldt af gæster fra andre hoteller. Hotellet holder ikke nogen former for underholdning, live-musik aftener, o.lign. • Deres wi-fi er elendigt og kan det meste af tiden ikke bruges. • Værelserne er meget små, og brusenichen så lille, at toilet og gulv sejler i vand efter et hurtigt bad. • Morgenbuffeten er meget begrænset, da udvalget af mad er meget lille. Yoghurt, frugt/grønt eller tørt brød er valgmulighederne. • Receptionisten virker utrolig arrogant, og ikke ret hjælpsom. Vi blev lovet at vi på udchecknings dagen for 20€ kunne beholde værelset indtil vi skulle flyve om aftenen. Da vi senere meddeler at det vil vi gerne, vil hun ikke give os værelset. I stedet må vi klæde om osv i deres kælder på toiletterne. Alt i alt en ærgerlig oplevelse på især service og faciliteter på dette hotel! Vi vender ikke tilbage hertil - hvorfor skulle vi det.

 
29-12-2018

af Allan B Køge, Danmark

Langt fra alt med formidabel udsigt.

Vi var på Princessa en uge og havde det rigtigt godt. Blev lidt overrasket at det lå så langt fra alt. Så påregn at leje en bil, kør med taxa frem og tilbage for at spise inde i byen, eller spis på det nærliggende hotel (Glicorisa Beach Bar Restaurant) Vi valgte at leje en bil hos Nicos i Pythagorion, der er ejeren dansk og hedder Lil, hun er super sød og giver en god service/pris.Vores lejlighed havde den bedste havudsigt. Sjov detalje at der var jacuzzi på badeværelset som man så skulle stå i for at tage bruse bad, uden forhæng. Highspeed internet er lidt af en tilsnigelse, men det er sikkert på den bærbar der står på værelset. Der er ent og pænt, personalet er flinke og opmærksomme. Et hyggeligt familie hotel.

 
13-09-2018

af Lisbeth12 Samsø

Morgenbuffet på Princessa

Morgenbuffet på Princessa er blevet virkelig god, den er blevet udvidet og så er der meget personale, så de har virkelig gjort noget for at opfylde gæsternes ønsker. Vi synes også der er høj rengøringsstandart på værelserne😊

 
11-09-2018

af MarianneWB Allerød, Danmark

Rent og pænt

Meget rent men der var nogle "skønhedspletter". Musikken i poolbaren var alt for høj, når man tager i betragtning, at gæsterne er i moden alder. Bruser mangler afskærmning så hele badeværelset bliver vådt. At der er restaurant er en tilsnigelse: der var 3 varme retter ved poolbaren og ikke at sammenligne med en restaurant. I stedet har Glicorisa beach restaurant et fremragende udvalg og bl.a. buffet til Euro 13 pr pers.