Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med terrasse, nogle med pooludsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 20 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-værelse plus

Deluxe-værelser plus med terrasse og pooludsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 20 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon med delvis havudsigt eller balkon i stueplan med pooludsigt. Værelserne ligger i hovedbygningen eller i bungalowlignende bygninger i haven. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 12 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse. Familie-værelserne består af et soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med en sovesofa, der kan laves om til en køjeseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. To badeværelser med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35-40 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Standard-værelse

Standard-værelser med balkon. Værelserne er placeret i hovedbygningen eller i de bungalowlignende bygninger i haven. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2-3 personer.

Suite

Suiter med balkon og delvis havudsigt. Suiterne består af et soveværelse og et opholdsrum. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. To badeværelser med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.