Deluxe-værelser

De minimalistiske deluxe-værelser er indrettet i lyse, jordnære farver og har dobbeltseng og en separat seng. Mindre tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser i hovedbygningen eller i bungalowlignende bygninger. Dobbeltseng eller to separate senge. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt eller balkon i stueplan med pooludsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser med haveudsigt

Pæne dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon eller terrasse med haveudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Familie-værelser

Rummelige familie-værelser der består af et soveværelse med en dobbeltseng og et opholdsrum med sovesofa, der kan laves om til en køjeseng. Værelserne er indrettet i lyse og jordnære farver og med et minimalistisk indtryk. Mindre tv med satellitkanaler. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.