Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med en dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Mindre tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser i hovedbygningen eller i bungalowlignende bygninger. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med delvis havudsigt eller balkon i stueplan med pooludsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser der består af et soveværelse med en dobbeltseng og et opholdsrum med sovesofa, der kan laves om til en køjeseng. Mindre tv med satellitkanaler. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.

Standard-værelser

Standard-værelserne er placeret i hovedbygningen eller i de bungalowlignende bygninger i haven. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med satellitkanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-3 personer.

Suiter

Suiter med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med satellitkanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon og delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.