2-værelses suiter

2-værelses suiterne ligger i hovedbygningen og har et opholdsrum og et soveværelse med bekvemme senge. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Tøfler. Separat toilet samt badeværelse med brus og toilet i forbindelse med soveværelset. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med bekvem dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Tøfler. Badeværelse med brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser med adgang til pool

Dobbeltværelser med adgang til pool ligger centralt ved hotellets pools. Dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Tøfler. Badeværelse med brus og toilet. Terrasse med solstole og direkte adgang til poolen.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser, Beachside

Dobbeltværelser, Beachside ligger kun få meter fra stranden og havet. Dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Tøfler. Badeværelse med brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2 personer.

Suiter på øvre etager

Suiter på øvre etager med bekvem dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Tøfler. Badeværelse med brus og toilet. Stor balkon eller terrasse med solstol og loungedel.

Antal personer: 2 personer.