2-værelses deluxe lejligheder

Rummelige 2-værelses deluxe lejligheder beliggende højst oppe i bygningen. Alle lejligheder er unikke i udformning og indretning, og der findes bl.a. malerier af græske kunstnere, nye møbler og elektronisk udstyr. Separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken, en del lejligheder har separat køkken. Kogeplader, køleskab og køkkenudstyr. Kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer og badekåber. Brus og toilet. Balkon med træmøbler.

Antal personer: 2 personer.

2-værelses lejligheder

Rummelige 2-værelses lejligheder med hver sin unikke indretning. Lejlighederne er beliggende på nederste etage og nogle er i to etager. Separat soveværelse samt kombineret minikøkken og opholdsrum, Nogle lejligheder har separat køkken. Kogeplader, køleskab, kaffemaskine og køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses superior lejligheder

Rummelige 2-værelses superior lejligheder i moderne stil og med hver sin unikke indretning. Lejlighederne er beliggende på nederste eller 1. etage. Visse lejligheder er i to etager med et soveværelse en trappe op. Separat soveværelse samt kombineret minikøkken og opholdsrum, Nogle lejligheder har separat køkken. Kogeplader, køleskab, kaffemaskine og køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.