2-værelses lejlighed

2-værelses lejlighed med balkon eller terrasse. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. Nogle lejligheder har separat køkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, kaffemaskine og køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Alle lejligheder er beliggende i stueetagen, har deres eget unikke design og interiør, nogle er i to etager.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed deluxe

2-værelses lejlighed deluxe med balkon eller terrasse. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. Nogle lejligheder har separat køkken. En dobbeltseng. Minikøkken med kogeplader, køleskab og køkkenudstyr. El-kedel samt kaffe/te. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer og badekåber. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Alle lejligheder er placeret i toppen af bygningen og er unikke i deres design, og indretningen består blandt andet af originale malerier af græske kunstnere.

Antal personer: 2 personer.

2-værelses lejlighed superior

2-værelses lejlighed superior med balkon eller terrasse. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. Nogle lejligheder har separat køkken. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Alle lejligheder har forskelligt design og interiør, hvilket giver en unik oplevelse. Lejlighederne er beliggende i stueetagen eller første sal. Nogle lejligheder er i to etager med et soveværelse ovenpå.

Antal personer: 1-3 personer.