Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i ordinær seng, der også kan anvendes som sofa. Tv med satellitkanaler. Køleskab. El-kedel. Klinkegulv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser med direkte havudsigt

Dobbeltværelser med direkte havudsigt. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i ordinær seng, der også kan anvendes som sofa. Tv med satellitkanaler. Køleskab. El-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser samt toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser

Familie-værelser med to soveværelser, nogle er i etager og nogle har dør ind til soveværelset og andre ikke. Der er to senge i det ene soveværelse. I det andet soveværelse er der mulighed for ekstra opredninger i ordinære senge, der også kan anvendes som sofa. Tv med satellitkanaler. Køleskab. El-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer.