Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med delvis havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te - mod forespørgsel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-30 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelse med direkte havudsigt

Dobbeltværelser med balkon og havudsigt. Hotellet kalder værelserne Seafront. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-30 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelse med balkon. Familie-værelserne har to soveværelser og nogle er i etage. Familie-værelserne ovenpå har et soveværelse pr. etage. Nogle har døre til soveværelserne og nogle har ikke. To enkeltsenge i det ene soveværelse og mulighed for ekstra opredning i sovesofa i det andet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45-60 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.