Samaina Inn

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

All Inclusive-hotellet Samaina Inn på Samos ligger i charmerende og rolige Karlovassi. Lige ved siden af hotellet ligger en lille stenstrand, og hotellets pool er beklædt med palmer. Der arrangeres forskellige aktiviteter og underholdning på Samaina Inn. Benyt lejligheden til at øve din serv på tennisbanen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser med direkte havudsigt for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

rigtig god service og mad samt underholdning
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Samaina Inn i Karlovassi på Samos er beliggende lige ved havet og har et dejligt poolområde med pool med børnesektion. Solstole og parasoller. Håndklæder mod betaling. Samaina Inn ligger nær en lille stenstrand, hvor der er parasoller og solstole mod betaling. Vej skal krydses for at komme til stranden. Ca. 3 km fra hotellet ligger den kendte stenstrand Potami. Hvis du vil besøge en sandstrand, kan du tage til stranden Phili Ammos, der ligger ca. 40 minutter i bil fra Samaina Inn.

Hotellet har en buffetrestaurant, som serverer morgenmad, frokost og middag med forskellige temaer tre gange om ugen. Fra slutningen af juni til midten af september tilbyder hotellet græsk livemusik en gang om ugen.

Gratis sportsaktiviteter såsom enkelt fitnessrum, tennis, basket, volleyball og bordtennis. For børnene er der en legeplads og fra slutningen af juni til slutningen af august er der også en børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale, mod betaling. Hotellet tilbyder aktiviteter og underholdning flere gange om ugen fra slutningen af juni til midten af september.

Gratis wifi på fællesområder og ved poolområdet. Samaina Inn ligger ved Karlovassis havn, hvor der findes et lille udbud af restauranter.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 06.30-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.00-14.00
  • Snacks, kl. 15.30-16.45
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
  • Forfriskninger, øl, vin, sodavand og lokal Ouzo ad libitum, kl. 08.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Alle bådudflugter afgår fra Pythagorion. Transfer fra Karlovassi indgår i prisen, hvis du vælger at booke udflugten med transfer.

Alle hoteller i Karlovassi

Anema by the Sea

På Anema by the Sea bor du mellem bjergene og havet. Her er stemningen afslappet og du bor i gåafstand til stranden og havnen i Karlovasi. Oplev en rolig ferie, nyd livet ved poolen eller gå på opdagelse i det naturskønne landskab.