Samaina Inn

  • • All Inclusive-hotel
  • • Græske temaaftener
  • • Legeplads og miniklub

All Inclusive-hotellet Samaina Inn ligger i Karlovassi på Samos. Hotellet ligger lige ved en lille stenstrand og har et dejligt poolområde med en børnepool. På hotellet arrangeres forskellige aktiviteter og underholdning.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser med direkte havudsigt for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Altid pænt og rent rigtig god service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Samaina Inn i Karlovassi på Samos er beliggende lige ved havet og har et dejligt poolområde med egen børnepool. Solstole og parasoller. Håndklæder mod betaling. Samaina Inn ligger nær en lille stenstrand, hvor der er parasoller og solstole mod betaling. Vej skal krydses for at komme til stranden. Ca. 3 km fra hotellet ligger den kendte stenstrand Potami. Hvis du vil besøge en sandstrand, kan du tage til stranden Phili Ammos, der ligger ca. 40 minutter i bil fra Samaina Inn.

Hotellet har en buffetrestaurant, som serverer morgenmad, frokost og middag med forskellige temaer tre gange om ugen. Hotellet tilbyder græsk livemusik en gang om ugen.

Gratis sportsaktiviteter såsom enkelt fitnesscenter, tennis, basket og bordtennis. Aktivitetsprogram hver uge. Legeplads og børneklub i hotellets regi mod betaling. Underholdning flere gange om ugen fra og med juni. Gratis wifi på fællesområder og ved poolområdet. Gennemkørselstrafik. Samaina Inn ligger ved Karlovassis havn, hvor der findes et lille udbud af restauranter.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmad, kl. 06.30-10.00
  • Is til frokost og middag (resten af dagen mod betaling).
  • Frokostbuffet, kl. 12.00-14.00
  • Snacks, kl. 16.45-17.30
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
  • Forfriskninger (vand serveres i glas, øl, vin og lokal Ouzo ad libitum, kl. 08.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Karlovassi

Anema by the Sea

På Anema by the Sea bor du mellem bjergene og havet. Her er stemningen afslappet og du bor i gåafstand til stranden og centrum. Oplev en rolig ferie, nyd livet ved poolen eller gå på opdagelse i det naturskønne landskab.

Erato (Samos)

Hotel Erato tilbyder god beliggenhed nær både strand og centrum. Fra hotellet kan du gå direkte ned til havet samt restauranterne og barerne, der ligger ved havnen. I nærheden af hotellet ligger desuden en lille park og et udendørs fitnesscenter.