Samaina Inn

  • • All Inclusive hotel nær strand
  • • Græske temaaftener
  • • Legeplads og miniklub

All Inclusive-hotellet Samaina Inn ligger i Karlovassi på Samos. Hotellet ligger lige ved en lille stenstrand og har et dejlige poolområde med en børnepool. På hotellet arrangeres flere aktiviteter såsom cykelture, vandgymnastik og underholdning.

f

Åbent køb
Fri ombooking
Pengene tilbage indenfor 7 dage hvis rejse frarådes
Ombook rejsen hvis du bliver smittet med Covid-19

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser med direkte havudsigt for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

super service,altid rent og pænt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Samaina Inn i Karlovassi på Samos er beliggende lige ved havet og har et dejligt poolområde med egen børnepool. Solstole og parasoller. Samaina Inn ligger nær en lille stenstrand, hvor der er parasoller og solstole mod betaling. Vej skal krydses for at komme til stranden. Ca. 3 km fra hotellet ligger den kendte stenstrand Potami, og Samaina Inn tilbyder transfer hertil en gang pr. dag fra mandag til fredag. Hvis du vil besøge en sandstrand, kan du tage til stranden Phili Ammos, der ligger ca. 40 minutter i bil fra Samaina Inn.

Hotellet har en buffetrestaurant, som serverer morgenmad, frokost og middag med forskellige temaer tre gange om ugen. Hotellet har en snackbar, der serverer enkle retter. Hotellet tilbyder græsk livemusik en gang om ugen.

Gratis sportsaktiviteter såsom enkelt fitnesscenter, tennis, basket og bordtennis. Aktivitetsprogram hver uge såsom yoga og vandgymnastik. Cykel kan lejes i receptionen og der arrangeres cykelture i området. Legeplads og børneklub i hotellets regi (4 timer pr. dag, 6 gange om ugen fra og med juni). Underholdning flere gange om ugen fra og med juni. Gratis wifi på fællesområder og ved poolområdet. Gennemkørselstrafik. Samaina Inn ligger ved Karlovassis havn, hvor der findes et godt udbud af restauranter og barer.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Morgenmad, kl. 07.15-11.00
  • Is til børnene, kl. 11.00-17.00
  • Kager eller snacks, kl. 11.00-18.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.00-14.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30. Speciel børne-buffet 2 gange om ugen
  • Lokale drikkevarer, øl, vin og sodavand ad libitum (vand serveres i glas), kl. 10.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.