Bedømmelse af Samaina Inn

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 139 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Hjælpsomhed fra personalet
-
Inddeling i ryger ikke ryger. Som ikke ryger følte vi os ikke velkomne. Det var decideret ulækkert at der blev røget alle steder i poolområdet. Uanset hvor vi trak os hen.

Bekræftet køb : 2021-07-17


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-10


10 ud af 10

+
Det er et mindre hotel, hvilket vi sætter pris på. Selv om maden var “all inklusive” var det rigtig godt og varierende mad, faktisk det bedste mad vi har oplevet.👍. Vi vil meget gerne komme igen.
-
Da vi skulle rejse skulle vi naturligvis aftegne hotellet inden vi rejste, her mener vi at effektiviteten bør hæves en del, det tog alt for lang tid og på fakturaen som vi fik kan man ikke se hvad vi har betalt for, det er for dårligt.

Bekræftet køb : 2021-07-03


7 ud af 10

+
Personalet og poolen
-
Drikkevarer, sodavanden sagte af saft, vinen var overhovedet ikke værd at drikke. Flere forskellige snacks ved poolen.

Bekræftet køb : 2021-07-03


9 ud af 10

+
Personalet, maden og den lille private strand
-
Bedre vin og en god kop kaffe, som indgår i all inclusive 😉

Bekræftet køb : 2021-07-03


8 ud af 10

+
Tæt p stranden. en utrættelig bartender,
-
Kvikkere receptionister

Bekræftet køb : 2021-07-03


8 ud af 10

+
Den gode og meget imødekommende service
-
Der skal være flere aktiviteter. Savner at der er aktiviteter for børn. Samos har ikke så meget at byde på indholdsmæssigt i forhold til mange andre turist mål, så mange dage ved pool eller strand kan blive kedeligt. Hvis der havde været aktiviteter for børn så havde det gået bedre. Ligeledes ville en shuttelbus til byen være et hit. Det er for varmt at gå i dagtimerne.

Bekræftet køb : 2021-07-03


5 ud af 10

+
Hygiejnen var god og personalet meget flinke og rare. Beliggenheden på Samos var super og selve øen er intet mindre end fantastisk.
-
Maden var okay, men bestemt ikke god. Aircondition på værelset vikede ikke særlig godt. Endelig var poolen for lille til antallet af gæster.

Bekræftet køb : 2021-07-03


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-03


6 ud af 10

+
strandafstand og pool af hensyn til børnene, men ellers kan det ikke skjulles at vi var første hold der alt ialt trods covid 19 tilfredsstilende
-
at der var legemuligheder for børn om aftenen, evt underholdning for voksne hvis kategori 4 skal opfyldes

Bekræftet køb : 2021-07-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

337 bedømmelser
Meget godt
 
183
Godt
 
107
Middel
 
32
Mindre godt
 
14
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

21-10-2019

Indlæg af LarsJ1156

Rygerhotel

Et dejligt sted. Flot velholdt bygning med rart og professionelt personale. God buffet med mange variere retter og anderledes madoplevelser. Ville vurdere til 4 cirkler HVIS IKKE at de tillid rygning i alle udearealer! Vi havde vores 9 måneders baby med og der var ikke mulighed for at undgå røg nogle steder i udeområder. Dette gjaldt i barområde, poolområde og under den overdækkede terrasse i restauranten. Super ærgerligt!

 
04-08-2018

Indlæg af KasperM55 Kolding, Danmark

Perfekt ramme for sommerferien.

Vi holdte 2 ugers ferie på dette dejlige hotel og er yderst tilfredse. Beliggenheden er perfekt, ligemeget om du er til pool eller strand. Maden er rigtig god, varieret og af gode råvarer. Der mangler aldrig noget og der er altid ryddet af bordene meget hurtigt. Vi holdt min datters 10 års fødselsdag under opholdet og hotellet var behjælpelige med en dejlig kage. Der skal lyde en speciel tak til Filio, som var yderst hjælpsom og fik os til at føle os velkommen. Vi kan kun anbefale hotellet til andre og kommer formentlig igen.

 
23-07-2017

Indlæg af Vandborg Fredericia, Danmark

Alle pengene værd

Vi har netop været på Samaina Inn, Samos i uge 29 2017 på sølvbryllupsrejse med vores Børn, Barnebarn og svigerbørn. Mig og min kone har været der før tilbage i 2013 og var ligesom dengang meget tilfreds med opholdet. Dejligt mindre hotel med fine områder, tæt på stranden, gode værelser (209, 312 og 315). Det er imponerende at man kan variere maden så meget som i gør, tak for det og tak for at i vælger gode råvarer. Venlig og altid smilende (næsten) personale overalt, dog må i godt hanke lidt op i barpersonalet, dem skal man hive et smil ud af, husk de er servicepersonel. Dog vil jeg lige fremhæve Daniel som altid smilede. Nu til lidt små minusser. Når nu maden er buffet bør der udenfor restauranten være en mulighed for at spritte hænderne af med noget desinfektionsmiddel. Når i anvender så gode råvarer skulle i ofre i lidt bedre vin, vi valgte at købe vin et par gange til vores mad. All incl. betyder i min termologi alt frit, så forstår jeg ikke happyour fra kl 1700-1800 hvor i iøvrigt laver nogle dårlige syntetiske drinks som ikke er værd at drikke, så lad bare være med det, eller hvis i absolut vil det, så lav det af de bedre råvarer. Da det er et børnehotel bør der senest være ro kl 2300, og lad mig sige det rent ud, i kan roligt tage Karaoke af programmet, det gør ikke nogen noget godt, det lyder forfærdeligt og hører ikke hjemme på et hotel. Der er kun lige en 20-25 personer omkring baren der synte det er sjovt, så væk med det:) ellers være græsk aften helt ok det hører sig til. Tak for en god uge, i gør det godt. Lars Vandborg

 
01-07-2017

Indlæg af PeteF261

Skuffende

Vi havde alle set frem til en ferie på et pris vindende 4 stjernet hotel. Da vi ankom blev vi henvist direkte til frokosten. Ingen tid til at skifte tøj. Da vi efterfølgende får vores hotelværelse, er rengøringen i fuld gang. Vi må derfor stå hele familien, rejse trætte og i lange bukser, på svalegangen i 35 grader og vente i yderligere 20 min. Da vi endelig har fået skiftet tøj og forsøger at benytte poolen, så er der kun pladser tilbage på plastic spisestolene foran den såkaldte poolbar. Da vi når aftensmaden, så er køen længere end den kinesiske mur, og vi ender med at tage ud at spise istedet. Efter en uges ferie er det vi husker tilbage på følgende: Intet varmt vand om morgenen. Morgen buffet er først klar efter kl. 8:00, mellem 7 og 8 er der kun sparsomt udvalg. Alle drikkevarer er tyndet kraftigt med vand. Juicen er især forfærdelig. Kæmpe lange køer og kedelig mad. Ingen rigtig aircondition på værelset, kun et gammelt skrummel der blæser og larmer værre end en lastbil. Kedelig belysning på værelses terrassen, Og meget larm fra gaden, især om aftenen og natten. Alt for langt fra caféer, butikker, og hotellet ligger i den kedeligste del af øen. Poolen lukker allerede kl. 19:00, og der findes intet ur. Personalet i receptionen er meget smilende og søde/hjælpsomme, men dem der står i baren virker irriteret og små fornærmet. Også her er der kø næsten hele tiden. Jeg giver hotellet 2 stjerner. En for poolen, og en for den gratis parkering vi brugte til vores jeep. Samos er helt fantastisk, men vælg ikke det her hotel. Tag et hotel i koukari istedet. Det er klart det hyggeligste område, og meget MEGET smukkere.

 
25-09-2016

Indlæg af PiaM436

Fantastisk hotel

Er netop i går vendt hjem efter mit femte besøg på fem år på dette skønne hotel. Jeg har været der med mine børn og børnebørn en enkelt gang og derefter med en lille gruppe voksne udviklingshæmmede flere gange. Sidst har jeg været der med min mand. Hver gang er vi blevet behandlet med stor respekt fra alle personalerne på hotellet. Vi har hørt mange dårlige ting om all inclusive, men på SAMAINA INN er det hele til stor tilfredsstillelse. Alt på hotellet er ordentligt og fint. Rengøringen er tip top..værelserne er i meget fin stand og alt på hotellet er stort set fejlfrit. Hotellets personaler er altid søde og imødekommende og intet problem er for stort til at løse. Kan kun anbefale dette sted, som jeg med garanti vil vende tilbage til igen og igen.