Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 216 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
rigtig god service og mad samt underholdning
-
der var for lidt solstole de var optaget allerede kl 7 om morgnen hvor folk bare havde lagt deres håndklæde, selv om de først kom efter kl 12 (sur smiley)

Bekræftet køb : 2023-10-07


9 ud af 10

+
Buffeten var meget varieret og vi var positive over udvalget, når der er tale om all inklusiv. Meget venlig personale hele vejer rundt
-
Der var stor mangel på solsenge og hotellet håndhævede ikke deres egne regler i forhold til, at hvis ikke solsengen var benyttet i 45 min, ville håndklædet blive fjernet. Der var senge som kun blev benyttet sammenlagt i 1 time hele dagen, men var optaget af håndklæder fra kl. 7 om morgenen.

Bekræftet køb : 2023-10-07


8 ud af 10

+
Værelset, beliggenheden og maden
-

Bekræftet køb : 2023-10-07


8 ud af 10

+
Det søde personale i receptionen. De var meget behjælpelige med at arrangere ture, bestille scooter og komme med anbefalinger til spisesteder.
-
Der var for få solsenge og hotellets personale gjorde intet for at håndhæve deres regel om at man max må forlade solsengen i 45 minutter.

Bekræftet køb : 2023-10-07


6 ud af 10

+
Søde folk på alle poster
-
Synes ikke det var 4 stjerner Meget slidt Pool i næsten konstant skygge og slidt Alt alt alt for få liggepladser

Bekræftet køb : 2023-10-07


6 ud af 10

+
Meget venligt personale og lækker mad
-
At det var tilladt at reserverer solsenge ved pool, det var praktisk umuligt at få en solseng, de blev reserveret fra meget tidlig morgen og på trods af at jeg klagede til Apollo blev dette ikke ændret. Det kunne sagtes ændres ved at der blev taget depositum for håndklæde og indskærpet at håndklæder ville blive indsamlet. Vi tager på ferie for at slappe af, det lykkes ikke for os en eneste dag at få solseng om morgenen, dette er helt klar medvirkende til at Apollo ikke bliver et naturligt førstevalg på vores næste ferie, vi havde virkelig forventet en større medvirken til at få løst problemer og at Apollo ville bede hotel om at overholde deres egen politik.

Bekræftet køb : 2023-10-07


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-07


8 ud af 10

+
Rigtig god service
-
Meget dårlig badeforhold på værelset . De må gøre noget ved problemet med poolsenge folk optager dem allerede ved 6 tiden om morgenen og nogle optager solsengen både ved poolen og ved stranden samtidig . Det er ikke ok !!

Bekræftet køb : 2023-10-07


9 ud af 10

+
Man følte sig velkommen. Rent og samtidig uformelt og hyggeligt.
-
Stor irritation, at regler om ikke at blokere solsenge hele dagen ikke blev håndhævet.

Bekræftet køb : 2023-09-30


10 ud af 10

+
Værelsers størrelse, og der var rent og pænt alle steder.
-
Der skal sættes en stopper for, at gæsterne kan reservere solsenge, kl.7.45 var alle optaget. 3 timer senere kunne jeg tælle 32 solsenge der var reserveret med et håndklæde, uden at gæsten var der.

Bekræftet køb : 2023-09-30


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

391 bedømmelser
Meget godt
 
218
Godt
 
119
Middel
 
36
Mindre godt
 
14
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

06-10-2023

af HanneBak Nykøbing Sjælland, Danmark

Ferie. Dejligt hotel. Sødt personale. God mad efter all inclusive. Eftermiddag snack var meget skuffende, wienerbrød og frugt.

Ok hotel, ok mad, dårlig eftermiddag snack, wienerbrød og en rulle butterdej. Håndklæder bleve lagt ud i løbet af natten på solsengene, deres 45 min regl blev ik overholdt, så det var svært at få solseng. Dejligt personale, smilende og venligt.

 
04-06-2023

af Thilde B

Skønt sted!

Det var en skøn oplevelse at være på hotellet. Personalet, servicen og maden var i top. Værelset var fint med en balkon, og et badeværelse hvor intet manglede. Generelt et sted hvor der er plads til alle, med en dejlig pool. Kan kun anbefales.

 
05-09-2022

af Tina A Hannover, Tyskland

Pænt- rent & dog lidt triste drikkevarer.

Super hyggeligt hotel med ok buffet. dog er deres all inklusive drikkevarer næsten ikke til at drikke. typisk lokalt som alle andre steder. Synd da det lidt ødelægger oplevelsen af det ellers dejlige hotel. søde personale & omgivelser. Karlovassi er måske lidt stille. vil mene man skal leje bil for at bruge en hel uge der. men går man op i byen 2 km derfra. så sker der lidt ved torvet. med lidt shoppingbutikker mm. Stranden ved hotellet er fin, med rullesten. går man 200 m til højre for hotellet er der en lillesandstand. :-)

 
05-06-2022

af 527thomast Middelfart, Danmark

Hyggeligt Hotel

Første indtryk når man kommer,hyggeligt og med meget høj service og det var det hele ugen😊 Værelset rent og lyst med en balkon desværre uden sol😢 Pool området var fint mange solsengen og blev rentgjort mange gange om dagen Maden var ok der var ikke det store udvalg men der var noget nyt hverdag🍳🍔🥗 I Baren var drikkevarerne også ok👍 Hotellet ligger ud til vandet med en fin badestrand Så alt i alt et sted man kan anbefale men om vi kommer igen er ikke sikkert 🤔

 
16-08-2021

af NorthStar13564503231 Christiansfeld, Danmark

Der mødte os en frisk og ren duft.....

Det første der mødte os efter en lang bustur, var en dejlig ren og frisk duft da vi trådte ind på hotellet. Derudover var der kolde vand klar til gæsterne som ankom. Dejlig start. Personalet var venlige og imødekommende og hotellet var rent og der blev løbende gjort rent fordelt ud over dagen, så det hele tiden fremstod rent. Et hyggeligt ikke for stort hotel, hvor der var rigtig mange liggestole i god stand og en dejlig pool. Der var også liggestole på det lille græsstykke som lå på den anden side af vejen ned mod stranden. Standarden på All inklusive maden var klart i den bedre ende og i løbet af en uge var der meget få retter som gik igen. Så meget varieret. Covid-19 restriktioner blev håndhævet således at man følte sig tryg ved buffeten. I den uge vi var der var vi kun 2 hold danskere. Ellers var gæsterne primært svenskerne, tyskere og lidt hollændere. Vi kommer gerne igen til dette hotel. Skulle man pege på noget som kunne forbedres var det at der var mangel på rene pool håndklæder hver aften. Om der var for få eller nogen brugte mere end 1 pr person ved jeg ikke.