Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Dobbeltværelserne ligger i hovedbygningen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning for et barn. Gratis centralstyret aircondition (i perioden 1/6-30/9). Gratis wifi. Deponering i receptionen mod betaling. Køleskab der er fyldt med vand, sodavand og øl ved ankomst (gratis). Tv med internationale kanaler. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Værelsesstørrelse: Ca. 22 kvm.
Antal personer: 1-2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn under 7 år.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge samt en sovealkove med køjeseng. Alkoven kan separeres med en skydedør. Familie-værelserne er beliggende i hotellets fløje. Gratis centralstyret aircondition (i perioden 1/6-30/9). Gratis wifi. Deponering mod betaling. Køleskab der er fyldt med vand, sodavand og øl ved ankomst (gratis). Tv med internationale kanaler. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Værelsesstørrelse: Ca. 27 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser superior

Familie-værelser superior med balkon eller terrasse. Bestående af to soveværelser, et med en dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Familie-værelserne er beliggende i hotellets fløje. Gratis centralstyret aircondition (i perioden 1/6-30/9). Gratis wifi. Deponering mod betaling. Køleskab der er fyldt med vand, sodavand og øl ved ankomst (gratis). Tv med internationale kanaler. To badeværelser med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.