Bedømmelse af Esperides Beach Family Hotel

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 43 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Tingene der ikke var i orden blev ikke lavet

Bekræftet køb : 2024-05-20


8 ud af 10

+
Beliggenhed og ved strand
-
Larm i spisesalen og ved pool

Bekræftet køb : 2023-10-18


9 ud af 10

+
Vi blev flyttet til esperides palace som lå ved siden af, så alle svar er baseret på det hotel
-

Bekræftet køb : 2023-09-20


10 ud af 10

+
Mad . udsigt .
-

Bekræftet køb : 2023-08-09


7 ud af 10

+
Der var plads til alle, trods mange gæster
-
For meget musik ved poolen hele dagen

Bekræftet køb : 2023-07-19


10 ud af 10

+
Personalet var meget venlige og hjælpsomme, maden var virkelig lækker og beliggenheden lige ned til vandet var så fin. og så var der udstrakt håndklædeservice.
-
Eneste minus er solsengs jagten. Folk går ned kl. 6 om morgenene og lægger håndklæder på solsenge. Synes det er en træls mentalitet, men jo ikke hotellets men gæsternes adfærd, der er problemet.

Bekræftet køb : 2023-07-12


8 ud af 10

+
Stort udvalg af mad og drikke og flink personale. Ligger godt ved stranden og kort afstand til byen (Faliraki). Bussen kører lige ved hotellet.
-
Svært at få et bord til 11 personer til aften, så hele familien kunne spise sammen. Ikke vant til store rejseselskaber.

Bekræftet køb : 2023-06-04


7 ud af 10

+
Godt og stort udvalg af mad og drikkelse. Ligger lige ned til stranden med gratis solvogne. Busstop lige ud for hotellet.
-
Ikke så villig til at flytte borde sammen, så et stort selskab kunne side sammen.

Bekræftet køb : 2023-06-04


9 ud af 10

+
Isen, personalet, mulighed for lækre snacks hele dagen, animationsteamet var mega gode.
-

Bekræftet køb : 2023-05-29


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-05-28


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

2271 bedømmelser
Meget godt
 
1493
Godt
 
505
Middel
 
181
Mindre godt
 
58
Dårligt
 
34

5 nyeste bedømmelser

04-06-2023

af Juliana G

Kan varmt anbefale hotellet❤️

Hotel esperidas ❤️ Super god og mindeværdigt besøg sammen med hele vores familie. Utrolig nærværende og behagelig modtagelse af de ansatte 👌 Fantastisk alt i alt var godt Service og medarbejdere rengøring parfokt vi vil selvfølgelig kommer igen fordi vi har haft rigtig godt oplevelse 👏🏻👏🏻 Og selvfølgelig Anas Og hans gruppe var det bedste i hotel For aktiviteter til børn og voksen alle sammen er så søde ❤️❤️ we love you all ❤️❤️ and se you igen 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5

 
02-06-2023

af Dorte-Lars Frederikshavn, Danmark

Stort og flot hotel

Et flot hotel, hvor service er i top. Alt personale smiler og er flinke. Pool området er flot og stort med gode solsenge, som man som andre steder skal være hurtig til at reservere. Der er masser af muligheder for at få drikke og mad. Der er dagens drink hverdag plus et stort udvalg af drikke. Maden har også et bredt udvalg af forskellige retter. Dog synes jeg personligt at alt all incl mad bliver trælst og ensartet efter 3-4 dage. Og det er ligesom at spise i en banegårds hal med alt det summen, men sådan er all incl efter min mening. Vil sige at et familie værelse på dette hotel er alt for lille hvis der er 2 børn og 2 voksne. Vi boede selv på et dobbeltværelse og det levede op til forventningerne, havde udsigt ud til vejen, der var også aften sol. Sengene på hotellet var også gode hårde. Et hotel som jeg klar kan anbefale. Husk på at der er mange børn på dette hotel.

 
26-09-2021

af allan k Næstved, Danmark

lækkert hotel

super dejlig hotel .mange gode spise steder på hotellet. god bar både inde og ude.vi var afsted som par. men har du børn med kan jeg virkelig godt adbefalet det hotel dejlig strand og nogle pool.......

 
12-09-2019

af U6771GGcharlottes Horsens, Danmark

Fantastisk hotel

Vi var på dette fremragende hotel, i September, i 1 uge med all inklusive. Stedet er super skønt, gode rene værelser. God seng, og god rengøring og service i al almindelighed. Stedet er stort, men man mærker det ikke. Masser af sol vogne, både ved div pools og på stranden. Forskellige restauranter, hvor maden og det gælder alle måltider, er super dejlige, med masser af udvalg. Kvaliteten og smagen af maden er i top. De lokale drikkevarer som tilbydes, er helt ok. Personalet sørger hele tiden for, at stedet er pænt og rent, det gælder ALLE steder. God underholdning om aftenen, lidt for enhver. Masser af "gymnastik" ved poolen, dog ville det være rart hvis musikken ikke var så højt mens dette udøves. Jeg kunne godt bruge flere sprit dispensere rundt omkring på hotellet. Vi har haft en god oplevelse på dette hotel, og vil helt sikkert komme tilbage igen.

 
07-09-2018

af louisen983 Fredericia, Danmark

Lækkert hotel

Har haft en uge på dette hotel med all inklusiv og det var rigtig godt. Hotellet har en fantastisk beliggenhed lige ned til stranden. Selvom det var fuldt booket (over 1100 mennesker) føltes det ikke proppet og der var altid ledige solstole. Flere forskellige pools og et område med vandrutchebaner. Aftensunderholdningen er meget høj men synes ikke det var så slemt når man var inde på værelset og efter kl 23 var der ro. Der er et stort udvalg af mad, men synes godt at man kan smage at det ikke er lavet med kærlighed, og det mangler lidt krydderier. Dog kan man spise aftensmad ved tarvanaen ved den store pool hvis der bliver grillet mad - det smager bedre end buffeten. Deres lokale sodavand som indgår i all inklusiv smager lidt af klor men drinksene er gode. Personalet er super søde og hjælpsomme, og der er meget rent og pænt over det hele. Nøglekortene til værelset virker dog ikke så godt, og måtte dagligt ned og bytte dem, men det er også det eneste negative at sige om hele hotellet