1-værelses lejligheder

Rummeige 1-værelses lejligheder med dobbeltseng eller to separate senge. Minikøkken kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Der står en flaske vand i lejligheden ved ankomst. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

1-værelses lejligheder i etage

1-værelses lejligheder i etage med to senge på hemsen og et minikøkken/opholdsrum med mulighed for en ekstraopredning i sovesofa på nederste plan. Kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Der står en flaske vand i lejligheden ved ankomst. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Køleskab. Der står en flaske vand på værelset ved ankomst. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Terrasse med havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suiter

Junior-suiterne består af to værelser - et soveværelse og et kombineret soveværelse og minikøkken. Kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Der står en flaske vand på værelset ved ankomst. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Større dobbeltværelser

Større dobbeltværelser med dobbeltseng. Køleskab. Der står en flaske vand på værelset ved ankomst. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.