Enetiko

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Enetiko er et hyggeligt hotel med en familiær atmosfære, der ligger på en bakke i udkanten af Parga. Udsigten fra hotellet og poolområdet er betagende, og både stranden og centrum er inden for gåafstand fra hotellet.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer. 1-værelses lejligheder for 2-3 personer. Dobbeltværelser for 1-2 personer. Større dobbeltværelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Enetiko er et lille hotel, bygget i traditionel stil og omgivet af oliventræer, højt beliggende mindre end en kilometer fra centrum af Parga.

Dejligt poolområde med udsigt over Panagia Island og havnen i Parga. Pool med solstole og parasoller samt en jacuzzi. Pool-/snackbaren serverer varme og kolde drikke samt enkle retter hele dagen og om aftenen.

Receptionen er åben fra tidlig morgen til sen aften. Mindre fitnessrum. Ca. 600 meter til den grovkornede sandstrand Krioneri, hvor der findes solstole og parasoller mod betaling. Stejl bakke fører op til hotellet. Ved ankomst/afrejse standser bussen et stykke fra hotellet, al bagage transporteres til hotellet.

Måltider

Værelser: Morgenmadsbuffet indgår.
Lejligheder: Ingen måltider indgår.

Værd at vide

Stejl bakke fører op til hotellet.