Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

114 bedømmelser
Meget godt
 
62
Godt
 
30
Middel
 
17
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

25-06-2018

af Famflink Skodsborg, Danmark

Oppe på bjerget

Vi havde en uges ferie på Enetiko, hvor vi boede på værelse 31. Hele hotellet har god udsigt på de fleste af værelserne. Betjeningen var meget venlig og imødekomne og det foregår fint på engelsk. Vil du undgå at aircon larmer så sæt den på: “Auto” - sæt temperatur - vælg “QUIET”, så sover du fint. Der var nye håndklæder hver dag, flot niveau på rengøringen og et fin lille køleskab der dog brummer lidt. NB! papir må ikke komme i toilettet på hotellet og alle andre steder i Parga. Et lille minus: De havde 4 cykler til fri lån men de var alle flade og hotellet havde ikke travlt med at få dem lappet mens vi var der. Der er i øvrigt en ret stejl gåtur fra vejen og op til hotellet ad en lille ru vej og det meste af stykket op er der ingen trapper. Bagagen hentes dog nede ved vejen når man ankommer med shuttlebus så bare roligt. Er du dårlig til fods er dette hotel dog ikke til dig.

 
16-05-2018

af Jens T Fredensborg, Danmark

Tænk dig om

Dette hotel kræver 100% fysisk formåen, da høj beliggenhed og trapper på hotelområdet, stort set ødelægger oplevelsen. Der er stor forskel på værelser, fra storslået til noget der minder om kælderrum, grundet mangel på naturligt lys. Morgenmaden er dyr, hvor tingene er anrettet i meget små portioner, dog som buffet, men anretning skal holdes på lav pris.

 
18-05-2015

af Evager Roskikde

Dejligt hotel

Hotellet ligger utrolig smukt med fatastisk udsigt og tæt på havnen. De sidste 60 meter op ad en stejl ujævn bakke er dog noget af en prøvelse især når der er 25-29 grader i skyggen. Hotellet er rent og pænt og ikke spor slidt, man føler sig virkelig hjemme. Mange gode tavernaer og andre fine spisesteder i nærheden. Morgenmaden på hotellet er ret uinteressant efter min mening, men skønt med køleskab i lejligheden, så man selv kan købe lidt mad og drikke i minimarked på den anden side af gaden.

 
07-08-2013

af Troelskamstrup Aalborg, Danmark

Fantastisk ophold

Det er et fantastisk hotel, personalet er utrolig søde og man føler sig velkommen det sekund man tjekker ind. Dejlige store værelser, god rengøring, lækker pool, alt er i top :-) Hver gang jeg bestilte noget at drikke fik jeg dertil serveret en lille snack og det var hver gang. Er sikker på at jeg kommer tilbage til det hotel.

 
16-09-2021

af Neil C Huddersfield

Certainly not 4 star

We’ve just returned from these “apartments de luxe studios”. There wasn’t anything de luxe about them. The studio was large and the interior was grey concrete. The “kitchenette”consisted of a fridge kettle and 2 rings all in a tiny cupboard. There was very little kitchenware, utensils etc and the only table was outside The bathroom was a concrete cell with a rickety shower cubicle. I know they endorse the place being eco friendly but surely making the studio light and bright with good facilities shouldn’t be a problem The pool area was clean but old sun loungers led a lot to be desired The steep walk up to the property was a killer!! Never again On the plus side the cleaners did a good job and the staff were pleasant