Naxos Holidays

Naxos Holidays er præcis som et Grækenlands hotel skal være med fine hvide stenhuse, som omringer en hyggelig pool. De skønne omgivelser får dig hurtigt i feriestemning og poolområdet bliver hurtigt samlingsstedet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Trippelværelser for 3 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejligt stort værelse med altan.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 550 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Et hyggeligt hotel i kykladisk stil, beliggende i udkanten af Naxos by. Hotellet er bygget som en lille græsk by med mindre bygninger. Pool med solstole. Snack- og poolbar, som serverer enkle retter i dagtimerne.

Wifi på fællesområder. Der er mange trapper på hotelområdet - blandt andet til receptionen og værelserne. Lokaltrafik kan være forstyrrende i de lejligheder, som vender ud mod vejen.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Værd at vide

Læs mere om transfer til/fra Naxos inden du booker din rejse.

Vær opmærksom på

Til sommeren 2024 udgår 1-værelses lejlighederne, og der kommer trippelværelser der kan bookes.

Alle hoteller i Naxos by

Spiros

Hotel Spiros er et hyggeligt og familiært lejlighedshotel med et afslappende poolområde. Her bor du i stilfulde og lyst indrettede lejligheder. Nyd ferielivet ved hotelpoolen eller gå den korte tur til den skønne St. George strand, hvor det dejlige badevand venter. Du bor ikke langt fra centrum med shopping og restauranter.

Asteria

Hotel Asteria byder på en perfekt beliggenhed lige ved stranden. Her bor du i dobbeltværelser og nyder din morgenmad på hotellets terrasse med den skønneste havudsigt. Naxos by ligger kun en kort gåtur væk, hvor der ligger hyggelige taverner.

Naxos Beach

Hotel Naxos Beach passer perfekt til dig, der vil nyde afslappende dage i solen. Når tiden kommer til en svalende dukkert, så bestemmer du selv, om det skal være i den dejlige pool eller i det skønne hav. Der er kun en kort gåtur til Naxos’ hyggelige centrum med strandpromenade, taverner og butikker.

Aeolis Naxos

På Aeolis Naxos bor du på et lille hotel nær alt, hvad Naxos by har at tilbyde; byliv, restauranter og shopping. Hvis du ikke er til poolen, ligger der en dejlig strand lige ved hotellet.

Sagterra

Hotel Sagterra på Naxos er beliggende kun en kort gåtur fra både Saint George Beach og centrum af Naxos by. Hvis du foretrækker at blive på hotellet, er der en pool i hotellets have.