Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Der står en flaske vand på værelset ved ankomst. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Familie-værelser

Familie-værelser med balkon eller terrasse. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredninger i køjeseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Der står en flaske vand på værelset ved ankomst. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kaneler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-30 kvm.
Antal personer: 3-4 personer, heraf 1 barn.

Større dobbeltværelse

Større dobbeltværelser med balkon og delvis havudsigt. Dobbeltseng eller to enkeltsenge samt mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Der står en flaske vand på værelset ved ankomst. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Suiter

Suiter med balkon og havudsigt. Et soveværelse og et opholdsrum. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Der står en flaske vand på værelset ved ankomst. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Suiter med privat pool

Suiter med privat pool. Balkon med havudsigt. Suiten består af et soveværelse og et opholdsrum. Trappe fra balkonen ned til poolområdet med pool, solstole og parasoller. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Der står en flaske vand på værelset ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.