1-værelses lejlighed

1-værelses lejlighed med terasse eller med balkon med havudsigt eller med delvis havudsigt. Soveværelse kombineret med minikøkken. To enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Tv med lokale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 1-2 personer.

1-værelses lejlighed med morgenmad

1-værelses lejlighed med morgenmad inkluderet, med balkon eller terrasse. Soveværelse kombineret med minikøkken. To enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Tv med lokale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 2 personer.

Større 1-værelses lejlighed

Større 1-værelses lejlighed med terrasse ud mod haven. Soveværelse kombineret med minikøkken. To enkeltsenge og en bred enkeltseng. Mulighed for ekstra opredning i eksisterende senge. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Tv med lokale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 2-4 personer.