Miramare (Lesvos)

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Et lille stykke fra centrum i Petra finder du hotel Miramare. Hotellet ligger lige ved havet, men til stranden er der nogle minutters gang. Taverner og caféer findes også tæt på.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder med morgenmad for 2 personer. Større 1-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

alt godt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 23 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Miramare i Petra på Lesvos ligger tæt på havet og mange af lejlighederne har havudsigt. Tilkøber du morgenmad serveres den i hotellets have, hvor der findes mange små siddegrupper og nogle liggestole, som gæster kan anvende.

Gratis wifi på hele hotellet. Ca. 500 meter til grovkornet sandstrand og ca. 300 meter til centrum af Petra.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Petra

Alma Beach

Alma Beach er beliggende i naturskønne omgivelser i udkanten af Petra. Hotellet, som ligger på en bakke, er bygget op som en lille by og har en fantastisk udsigt over havet og byen Petra. Velkommen!

Panorama Hotel

På familieejede Panorama Hotel venter en indbydende atmosfære, et dejligt poolområde og en skøn udsigt over omgivelserne. Hvis du vil bade i havet, er Petra-stranden kun en kort gåtur væk.

Clara Resort

Clara Resort ligger lige udenfor Petra på Lesvos og her venter en rolig og afslappende ferie, på dette ældre men charmerende hotel. Slap af ved poolen eller på stranden og slut dagen med at se solnedgangen fra din terrasse - alle værelser har havudsigt!

Archontiko Petras 1821

På Hotel Archontiko Petra 1821 på Lesvos tilbydes ægte gæstfrihed og autentiske oplevelser. Du bor kun få minutter fra stranden og byens centrum på et skønt boutiquehotel i engelsk landstil. På dette udvalgte Apollo Mondo One of a Kind-hotel kan du sætte dig ned på verandaen med en god bog og nyde duftene fra hotellets hyggelige lille have!

Defkalion

Når du kommer til lejlighedshotellet Defkalion, vil ejeren Toula tage sig af dig på allerbedste vis. Her bor du i fine lejligheder, hvor du kan lave morgenmad og frokost og nyde dagen på balkonen og tage dejlige dukkerter i poolen eller du kan pakke en madkurv og tage med til stranden. Du kan også tage en kort gåtur til Petras centrum til middag.