Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,1 ud af 10 baseret på 60 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
9,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-23


10 ud af 10

+
Det bedste er værtsparret Aspasia og Dimitri, der gør alt for at deres gæster har det godt. Endvidere er beliggenheden fantastisk
-
Det lever fuldt ud op til vores forventninger. Vi har været der mange gange

Bekræftet køb : 2024-06-16


10 ud af 10

+
Det var som altid dejligt at komme til Miramare, få en dejlig velkomst af Aspasia og Demitri, de gør det bare rart at være der, har været der mange gange, kommer også igen.
-

Bekræftet køb : 2024-06-09


10 ud af 10

+
Det er et super hyggeligt sted med perfekt beliggenhed, søde og hjælpsomme værter
-
Ingen forslag

Bekræftet køb : 2024-06-02


10 ud af 10

+
Hyggeligt sted med meget sødt værstpar
-

Bekræftet køb : 2024-06-02


10 ud af 10

+
Beliggenhed, værtsparret, rengøringen, Hyggen, Morgenmaden
-
Der var intet der ikke levede op til mine forventninger

Bekræftet køb : 2024-05-26


10 ud af 10

+
Den familiære atmosfære. Aspasia og Dimitri er desuden meget servicemindede uden at være påtrængende
-
Da jeg har boet adskillige gange på hotellet, ved jeg, hvad det tilbyder, og har derfor ingen skuffede forventninger

Bekræftet køb : 2024-05-26


10 ud af 10

+
alt godt
-

Bekræftet køb : 2023-10-08


9 ud af 10

+
Meget hjemligt, personligt, skøn morgen mad.
-

Bekræftet køb : 2023-10-08


7 ud af 10

+
beliggenhed til havet og parkering
-

Bekræftet køb : 2023-10-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

100% af gæsterne anbefaler

26 bedømmelser
Meget godt
 
15
Godt
 
9
Middel
 
2
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

18-08-2022

af P8019QOjanj

Hyggeligt lille hotel

Hyggeligt hotel,meget imøde kommende personale,tæt på by og strand.. roligt og afslappet,super god morgen mad,restauranter og café inden for gå afstand,der køre et lille turist tog til en lidt større by ca.en lille halv times tur,med et lille fisker leje og mange spise steder

 
28-07-2019

af amaragni Galten, Danmark

Det ser rigtig godt ud, dog...

Vi er kommet tli dette hotel med en Spies rejse og der var første gang for os i Lesvos. Hotellet er familien styret og ejerene er meget venlige og disponible, når dette er sagt, der er nogle andre bemærkninger som skal man være opmærksomt på: Beliggenhed kunne være perfekt hvis: der var en strand imellem vejen og havet (hvilke der ikke var!). Havet, lige ved hotellets område og frem til den anden halvside af Petras bugt, har været så beskidt at vi aldrig har badet der. På hotellet kan man bestille morgenmad men der er ingen bar (som er derimod signaleret på Tripsdvisor). Hotellet tilbyder kun en håndsæbe dispenser på toilet, som er fastsat til væggen ved håndvask, så skal man selv have brusebad sæbe med. Daglig rengøring er lidt overfladisk og inkluderer ikke køkkenet, men forlader værelset i orden. På sengen redes kun underlagen, da overlagen blev lagt sammen på sengen og derfor skulle vi hver aften rede sengen færdigt. For at nyde aircondition man skal bede om fjernbetjening ved ejer fordi den findes ikke på værelset. Vi blev ikke informeret om det, ved ankomst og der var heller ikke en melding på værelse. Den første uge var kold og derfor har vi ikke tænkt på at ingen fjernbetjening på værelse. Vi fik at vide i de sidste dage, fra en nabo, som tidligere havde været på hotellet, at man skulle registreres for at få aircondition. Det vil sige at når har vi savnet det, det var for sent om aften for at forstyrre ejer og til sidst har vi opgivet det.

 
29-07-2017

af AndersBoR Løsning, Danmark

Landlig idyl få hundrede meter fra centrum

Hotel Miramare er et mindre lejlighedshotel i Petra med en perfekt beliggenhed tæt på havet (under 50 m - Man skal lige over en gennemgående vej) og i bekvem gåafstand (500 m) fra sandstranden, det krystalklare vand og butikkerne og restauranterne, der ligger som en perlerække langs hele stranden. Hotellet ligger dejlig fredeligt og hyggeligt, lidt tilbagetrukket fra den ind imellem lidt befærdede vej. Værtsparret, Dimitris og Aspasia, er supervenlige og imødekommende. De bor selv på hotellet og sørger for dejlig morgenmad 8:00-10:00 serveret i skyggefulde hjørner i det fri. Alle grøntsager dyrker de naturligvis selv, og friske æg hentes i baghaven, hvor de har både geder, kalkuner og høns. De er selvforsynende med næsten alt. Den evindelige hanegal og nabohundenes gøen vænner man sig ret hurtigt til. Det er skønt at komme hjem til fred og ro og aftenskygge efter en dag med mange oplevelser i solen. Der er mange hyggelige hjørner, gyngesofaer og hyggekroge på grunden, og området er dejlig frodigt. Der er god styr på alting, og rent og pænt og ryddeligt overalt. Vi vågnede op hver dag til 29 grader og bagende sol, og temperaturen steg til 34 grader op ad dagen. Nætterne er også varme i højsæsonen. Aircondition er derfor et must og kan tilkøbes på stedet for 5 euro pr. dag. Der er ingen pool, men vi savnede den ikke. Vi nød i stedet den nærliggende strand, hvor alle liggestole er gratis hele dagen, blot man bestiller en drink. Hotellets værelser er af varierende størrelse og udseende. Nogle med egen terrasse, andre med (ret smalle) altaner. Brusekabinerner er ualmindelig små, men fungerer udmærket. Der er køleskab, enkelte kopper og glas og de mest basale køkkenredskaber. Mangler man noget, har man indtryk af, at værtsparret vil stå på hovedet for at hjælpe. Petra er et charmerende ferieområde, der endnu ikke er turistspoleret, men hvor man kommer helt tæt på de lokale og glider ind i den afslappede græske stemning. Hotel Miramare er ikke mindst for voksne mennesker, der ikke går efter poolparties og gang i den hver aften. Her kommer en del gæster igen og igen år efter år. Vi mødte to par, som havde været der adskillige gange - og som glædede sig til at komme tilbage. Vi var der i blot en uge og havde en rigtig god oplevelse. Dimitris og Aspasia var naturligvis ude at give afskedsknus til gæsterne og vinke til bussen, da vi kørte derfra. Hyggeligt. Vi kan klart anbefale Miramare som et feriehjem, der fortjener flere stjerner, end de har.

 
24-05-2017

af Sightsee124464

Ferie

Vil til enhver tid anbefale hotel Miramare, det er et hyggeligt hotel, med værtspar der er der for gæsterne. Morgenmaden er bare fantastisk. Man kan høre havet når man sidder på terrassen, der er stille og roligt så man stresser af og får sig selv helt med. 2 min. gang til en lille vidunderlig by, med mange caféer og restauranter. Mange muligheder for udflugter. Kommer helt sikkert igen, er kommet på Miramare gennem 24 år. Det er bare at komme afsted.

 
28-08-2015

af Henriette66 Krakow, Polen

Hyggeligt "familie-pensionat"

Supper hyggeligt lille sted, følte næsten at jeg var på "familie" besøg. Familien som driver stedet bor på øverste etage og de er meget flinke og servicemiendede; Da vi skulle hjem stod de og gav alle hånden og sagde farvel. Værelset vi boede på havde et lille te køkken, hvor man kunne tilberede et lille måltid, som kunne indtages på terrassen. Værelserne var pæne og rene og vi fik skiftet sengetøj og håndklæde flere gange i den uge vi var der. Eneste minus var, at der nogle dage var en del støj fra vejen om natten. Men tæt på by og strand, så kan klart anbefale dette hotel.