Porto Galini

  • • Egen hotelstrand
  • • Rolige omgivelser
  • • Stort udvalg i hotellets spa

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Porto Galini er et stort og flot hotel for hele familien beliggende lige ved stranden på det østlige Lefkas. Hotellet er bygget i græsk stil med flere mindre bygninger i frodige omgivelser. Slap af ved poolen eller stranden, lad børnene finde nye venner i børneklubben og slut dagen af med et spil tennis. Stor og flot spa for voksne.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Renoverede dobbeltværelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fuldstændig sublim service fra staffs side... utroligt venlige, imødekommende og effektive:)
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Porto Galini på Lefkas er et stort og flot hotel bestående af flere bygninger og beliggende midt på stranden i byen Nikiana, ca. 4 km nord for Nidri. To poolområder med smuk udsigt over havet. Poolbar og separat børnepool. Privat rullestensstrand med solterrasse. Gratis solstole, parasoller og håndklædeservice ved både pool og strand.

Buffetrestaurant Asterias serverer morgenmad og middag og har udsigt over poolen og havet. To a la carte-restauranter; Mezzo serverer frokost, mens Segreto serverer middag. Reservation er påkrævet. Der er også en bar.

Det er en stor spaafdeling (for gæster over 16 år) med en opvarmet indendørs pool (gratis kl. 09.00-13.00). I spaen findes jacuzzi, sauna, dampbad, hamam, massage samt spabehandlinger mod betaling. Manicure, pedicure og voksning mod betaling. Gratis adgang til fitness-faciliteter (for gæster over 16 år). Tre tennisbaner, som er gratis at anvende for hotellets gæster. Gratis beach volley, kanoer og stand up paddle (SUP). Yogapavillon (ingen yogahold).

Børneklub for børn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Legeplads. Hotellet har også et spillerum med billard, bordtennis, airhockey og fodboldsspil mod betaling.

Døgnåben reception. Gratis wifi på fællesområder. Minimarked. Vaskeservice mod betaling. Parkering. Niveauforskelle på hotelområdet. Der er kun elevator i hovedbygningen. Vi anbefaler at leje bil, da det er den letteste måde at komme til centrum. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Halvpension er morgenmad og middag i buffetrestauranten.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Altid på vores hoteller for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder