Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 85 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Stranden
-
Pool/strandbaren. Maden var ikke ok ift. priser og service. Den stakkels fyr, der servicerede på stranden var ene mand og det gav lang ventetid.

Bekræftet køb : 2021-09-13


8 ud af 10

+
Maden, stranden og udsigten.
-
Der var mange børn, og gæster fra tidligere østlande som larmede. På stå i jeres beskrivelse. Er ikke voksen hotel. Værelser er ikke isoleret for støj/naboer, sbesielt værelser i midten fleks. Nr75. Transport til byen er svær, taxi er svære at få.

Bekræftet køb : 2021-09-06


8 ud af 10

+
Egen strand 0 meter, rengøringen og de mange faciliteter.
-
Mørke værelser (meget små vinduer) - når man checker ud kl. 11 og først skal flyve hjem om aftenen - er der “kun” mulighed for at tage bad i pool området, som ligger langt væk fra receptionen (Hovedbygning). Rent praktisk ville det have været rart med bademuligheder i hovedbygningen. Flere skraldespande i udeområderne.

Bekræftet køb : 2021-08-30


10 ud af 10

+
Udsigten var fantastisk og lidt undersolgt på jeres billeder, men det er jo positivt. Maden på de forskellige restauranter på hotellet var så lækker. Lækker strand og poolområde.
-
Bedre rengøring. Nescafe på værelset, da der er sat elkedel og kopper. Vand på værelset. De udgiver sig for 5 stjerner, så det er små ting der vil gøre noget for helhedsindtrykket.

Bekræftet køb : 2021-08-23


10 ud af 10

+
Stranden
-

Bekræftet køb : 2021-08-02


10 ud af 10

+
Det hele - jeg synes faktisk at stedet var bedre end de billeder, som der er på jeres hjemmeside. Det var så smukt et sted og jeg kommer gerne igen. Til trods for jeg ikke er til rejsepakker og charterferie, men i en Coronatid gav det tryghed.
-
Jeg kan ikke komme på andet end, at jeg savnede lidt mere “græsk” mad på restauranterne. Det var meget “tilpasset” andre nationaliteter og det er en skam når det græske køkken byder på meget lækkert.

Bekræftet køb : 2021-08-02


10 ud af 10

+
Udsigten, afslappet stemning, god service, alt var inden for rækkevidde. Børnevenligt men uden at være et”Tivoli”, også meget skønt for voksne.
-
Der manglede mulighed for at komme omkring til fods uden for hotellet. Så man var spærret lidt inde - men et meget dejligt sted at være spærret inde!😊

Bekræftet køb : 2021-08-02


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-26


10 ud af 10

+
At service, faciliteter, maden, pool og ikke mindst stranden…alt bare var i orden. Men morgenmaden var også et kæmpe hit.
-

Bekræftet køb : 2021-07-26


7 ud af 10

+
"Gratis" SUP og kayaker
-
priserne på drikkevarer

Bekræftet køb : 2021-07-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

663 bedømmelser
Meget godt
 
431
Godt
 
179
Middel
 
37
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

09-07-2019

af Lisbeth H Middelfart, Danmark

Skønt hotel i rolige omgivelser

Vi har netop boet en uge på dette skønne og rolige hotel med comfort og service helt i top. Dejlige store rene værelser med kæmpe terrasse (nr. 092) Morgen og aften buffet lækker, enkel og ikke larmende som de store all inclusive restauranter - virkelig god og varierende. Rejste med bedsteforældre, unge samt barn på 10. Mange solsenge ved pool og super lækker privat strand med gratis udlån af kajakker og supboards - vildt lækkert. Desuden gratis poolhåndklæder, som kan skiftes hver dag. Lille bitte minus hvis man rejser med børn. Det er kun muligt at købe iskugler i snackbaren og ikke sodavandsis, som man virkelig mangler i varmen. Hotellet ligger endvidere 4 km. fra by. Så man må i taxa eller bus, hvis byen skal udfordres, da det ikke er muligt at gå til byen grundet trafikeret vej. Vi har sjælendt oplevet så rent og lækkert et hotel med super motiveret personale. De bedste anbefalinger er givet herfra.

 
16-06-2019

af Thomasduus Næstved, Danmark

En fantastisk afslappende ferie i paradis

Vi har været her en uge med Spies rejser og det har været en uge i paradis, vi har sidder og tænkt over om vi nogensinde har været et sted der var bedre og nej det har vi ikke. Man skal dog indstille sig på at det er et meget kuperet terræn og der er trapper og bakker uanset hvad man skal foretage sig. Men Servicen er 5 stjernet, man får ikke bedre betjening eller bedre mad nogen steder på øen, skal der være noget jeg vil kritisere så mangler der et toilet ved poolen foran restauranten ligesom strandområdet er forfaldent og mangler lidt oprydning/rengøring. Vi ville gerne have lejet en båd og være sejlet ud , evt med fører men det lykkedes os simpelthen ikke at træffe skipperen uanset hvornår vi kom, måske burde man overveje at bemande stranden lidt bedre, en mand til båudlejningen er for lidt når han også skal sejle ud med turister. Vi kan kun anbefale hotellet og kommer du i bil så kan du parkere næsten foran værelset, der er masser af parkeringspladser så du kan slippe for de mange trapper op, alternativt kan du ringe til receptionen så sender de en golfvogn og transporterer dig U/B

 
08-05-2019

af nickgN8200DQ Nidri, Grækenland

Lille ferie

Det er nu anden gang vi er her på dette hotel. Fantastisk hotel med virkelig god standard, desværre er maden på pool cafeen lidt kedelig og deres fri wifi virker ikke på vores værelse, hvilken det heller ikke gjorde sidste gang vi var her. Derfor kun 4 stjerner.

 
05-08-2018

af signe668 København, Danmark

Smukkeste rolige strandresort

Dette hotel er i særklasse et lækkert luksushotel. Udsigten er formidabel og storslået! Hotellet er hyggeligt, smukt og velholdt (vi boede i de nyeste superior room fra 18. juni) og man føler sig taget sig så godt af af det altid venlige personale ;-) Der er tænkt på alt og skabt en dejlig atmosfære. Den private strand er hyggelig og overalt er der iøvrigt altid ledige liggestole. Busser rundt til øen, går lige uden for hotellet, hvis man ikke vil leje bil. Ville bestemt gerne vende tilbage.

 
22-07-2018

af 727torbenp Holbæk, Danmark

Fremragende resort for ferie.

Roligt og børnevenligt område lidt nord for Nidri. Dejligt område for børn med flere swimmingpools og direkte adgang til stranden. På stranden kan lånes padle Boards og kanoer. Ingen trafikstøj i rolige omgivelser.