Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 40 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
9,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Sødt og venligt personale, skøn morgenmadsbuffet, privat strand. Genrelt et meget renligt område.
-

Bekræftet køb : 2022-05-24


10 ud af 10

+
Lige ved strande, god service fra personalets side. Kort afstand til lufthavnen (50 min)
-

Bekræftet køb : 2021-10-11


10 ud af 10

+
Rolig atmosfære. Udsigten Stranden og Pouls. Den dejlige morgenmad og god service
-
Børne menu

Bekræftet køb : 2021-10-11


10 ud af 10

+
Meget smuk beliggenhed mellem havet og bjergene. Skøn strand. Rigtig god morgenbuffet.
-
Lidt underholdning.

Bekræftet køb : 2021-10-04


10 ud af 10

+
Beliggenhed med egen strand, venligt personale
-
Fornyelse af tennisbaner måske en ny padel tennis bane Priserne for høje på maden. For at holde på gæsterne skal priserne nok sænkes ellers er der mange der tager andre steder hen hvor det er biligere

Bekræftet køb : 2021-10-04


10 ud af 10

+
Stranden, rengøring
-

Bekræftet køb : 2021-10-04


10 ud af 10

+
Superfint hotel og fantastisk strand. Friskpresset juice på den lækre morgenmadsbuffet.
-
Et udvalg af øl og vin i det lille supermarked. Shuttlebus til Nidri.

Bekræftet køb : 2021-10-04


9 ud af 10

+
Stranden, maden og det søde personale overaltpå hotellet.
-

Bekræftet køb : 2021-10-04


8 ud af 10

+
Stranden, morgenmaden, gratis paddleboard/kano
-
Bedre standardværelse især terrasserne! Det værelse og den terrasse vi fik (vær. 76) lever slet, slet ikke op til hotelstandarden! Værelset var mørkt og på ingen måde hyggeligt. Terrassen var helt uprivat og HELT uden sol på ALLE tider af dagen. Vi forsøgte at få et andet værelse mod ekstrabetaling, men gik at vide at alt var booket på trods af at det absolut ikke virkede sådan da der fx var rigtig mange ledige solstole ved poolen. Vi følte at personalet ikke var særlig imødekommende eller fleksible.

Bekræftet køb : 2021-09-27


10 ud af 10

+
Sødt personale Renlighed og god service
-
At man kan booke det værelse man germe vil have. F.eks at man ikke ved om man får balkon eller terasse…! Og gerne kunne booke med havudsigt..! Vil germe betale for det man får.

Bekræftet køb : 2021-09-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

670 bedømmelser
Meget godt
 
436
Godt
 
180
Middel
 
38
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

09-07-2019

af Lisbeth H Middelfart, Danmark

Skønt hotel i rolige omgivelser

Vi har netop boet en uge på dette skønne og rolige hotel med comfort og service helt i top. Dejlige store rene værelser med kæmpe terrasse (nr. 092) Morgen og aften buffet lækker, enkel og ikke larmende som de store all inclusive restauranter - virkelig god og varierende. Rejste med bedsteforældre, unge samt barn på 10. Mange solsenge ved pool og super lækker privat strand med gratis udlån af kajakker og supboards - vildt lækkert. Desuden gratis poolhåndklæder, som kan skiftes hver dag. Lille bitte minus hvis man rejser med børn. Det er kun muligt at købe iskugler i snackbaren og ikke sodavandsis, som man virkelig mangler i varmen. Hotellet ligger endvidere 4 km. fra by. Så man må i taxa eller bus, hvis byen skal udfordres, da det ikke er muligt at gå til byen grundet trafikeret vej. Vi har sjælendt oplevet så rent og lækkert et hotel med super motiveret personale. De bedste anbefalinger er givet herfra.

 
16-06-2019

af Thomasduus Næstved, Danmark

En fantastisk afslappende ferie i paradis

Vi har været her en uge med Spies rejser og det har været en uge i paradis, vi har sidder og tænkt over om vi nogensinde har været et sted der var bedre og nej det har vi ikke. Man skal dog indstille sig på at det er et meget kuperet terræn og der er trapper og bakker uanset hvad man skal foretage sig. Men Servicen er 5 stjernet, man får ikke bedre betjening eller bedre mad nogen steder på øen, skal der være noget jeg vil kritisere så mangler der et toilet ved poolen foran restauranten ligesom strandområdet er forfaldent og mangler lidt oprydning/rengøring. Vi ville gerne have lejet en båd og være sejlet ud , evt med fører men det lykkedes os simpelthen ikke at træffe skipperen uanset hvornår vi kom, måske burde man overveje at bemande stranden lidt bedre, en mand til båudlejningen er for lidt når han også skal sejle ud med turister. Vi kan kun anbefale hotellet og kommer du i bil så kan du parkere næsten foran værelset, der er masser af parkeringspladser så du kan slippe for de mange trapper op, alternativt kan du ringe til receptionen så sender de en golfvogn og transporterer dig U/B

 
08-05-2019

af nickgN8200DQ Nidri, Grækenland

Lille ferie

Det er nu anden gang vi er her på dette hotel. Fantastisk hotel med virkelig god standard, desværre er maden på pool cafeen lidt kedelig og deres fri wifi virker ikke på vores værelse, hvilken det heller ikke gjorde sidste gang vi var her. Derfor kun 4 stjerner.

 
05-08-2018

af signe668 København, Danmark

Smukkeste rolige strandresort

Dette hotel er i særklasse et lækkert luksushotel. Udsigten er formidabel og storslået! Hotellet er hyggeligt, smukt og velholdt (vi boede i de nyeste superior room fra 18. juni) og man føler sig taget sig så godt af af det altid venlige personale ;-) Der er tænkt på alt og skabt en dejlig atmosfære. Den private strand er hyggelig og overalt er der iøvrigt altid ledige liggestole. Busser rundt til øen, går lige uden for hotellet, hvis man ikke vil leje bil. Ville bestemt gerne vende tilbage.

 
22-07-2018

af 727torbenp Holbæk, Danmark

Fremragende resort for ferie.

Roligt og børnevenligt område lidt nord for Nidri. Dejligt område for børn med flere swimmingpools og direkte adgang til stranden. På stranden kan lånes padle Boards og kanoer. Ingen trafikstøj i rolige omgivelser.