Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,3 ud af 10 baseret på 59 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Mad og drikke
 
8,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Placering til stranden, super venlige og servicerende medarbejdere.
-
Lammekoteletter manglede på den græske temaaftens menu 😊

Bekræftet køb : 2024-07-08


10 ud af 10

+
Vi synes at hele opholdet på hotellet var super godt. Fra mad, personale, rengøring og udsigt. Personalet var super imødekommende og smilende. Vi vil ikke fremhæve noget specifikt, men opholdet som helhed var det vi havde drømt om.
-

Bekræftet køb : 2024-07-08


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-17


10 ud af 10

+
Det er et af de bedste hoteller vi har boet på - det hele - fristes man til at sige, men stranden er nok det allerbedste!! Morgenmaden er virkelig god med frisk appelsinjuice.
-
Eneste minus er badefaciliteter på afrejsedagen. Det er under standard for dette hotel kun at have et bruserum og uden let adgang til håndklæder osv. i småtingsafdelingen kunne man også ønske sig lidt flere valgmuligheder til frokost så det var muligt at variere fra burger/pizza/toast med fritter. Første gang vi boede der i 2017, havde de baguettesandwiches, som var gode og mindre fedtede.

Bekræftet køb : 2023-08-01


9 ud af 10

+
Strand! Uden tvivl.
-
Se pkt. 8. Desuden kan Nick (fyren, der udlejer bådene) fylde lidt mindre og lære at holde fløjten i ro. Hvis en gæst, der er kommet fra Norden på et bestemt badehotel, har lyst til at hoppe i vandet fra broen, så skal Nick helst ikke spille politimanden. Heldigvis er han ofte ikke der, så gør folk alligevel hvad de vil. Ellers er Porto Galini et fremragende hotel!

Bekræftet køb : 2023-07-25


9 ud af 10

+
Den private strand var helt fantastisk. Fantastisk udsigt.
-
At man ikke kunne købe is, sodavand og øl/vin i minimarkedet og der var 2+km på trafikeret vej til alternativ. Vi fandt dog en løsning på dette 'problem' ;-)

Bekræftet køb : 2023-07-10


10 ud af 10

+
Beliggenhed - ikke overfyldt
-
At billeder fra hotellet svarer faktiske forhold. Oversigt over værelsesnumre og størrelse få værelser

Bekræftet køb : 2023-07-10


8 ud af 10

+
Vilje til at servicere - forholdsvist rolige forhold uden for mange skrigende unger
-
Priserne er meget høje, selv for et 5 stjernet hotel. Spillerummet - bør opdateres da Air hockey larmer forfærdeligt. Jeg ved at Hotellet overvejer at lukke spillerummet - og det vil være en alvorlig fejl. En opdateren gerne med et ekstra pool bord.

Bekræftet køb : 2023-07-04


10 ud af 10

+
Holder meget af udsigten samt supergod morgenmad. Har været på mange andre hoteller, men dette forbliver mit yndlingshotel i Grækenland
-

Bekræftet køb : 2023-05-23


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-05-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

743 bedømmelser
Meget godt
 
488
Godt
 
185
Middel
 
45
Mindre godt
 
16
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

22-06-2024

af bittenc2023 Danmark

Porto Galini fantastisk

Kunne rejse hvorhen i verden, men det her er det bedste sted. Anden x og kommer igen så snart som muligt. Både yoga Retreat og familieferie. Dog bedst at komme i starten af sæsonen, mens der er overskud. Jeg har forståelse for at man som ansat kan være udmattet mod slutningen af en sommer. Respekt.

 
20-09-2023

af marianne_H_witte Grindsted, Danmark

Værelsesfaciliteter er slet ikke et 5 stjernet hotel værdigt.

Værelsesfaciliteter er slet ikke på et 5 stjernet hotel niveau og værdighed. 1 - Meget larm, værelset lå mindre end 2 meter fra den vej, hvor der køres med golf biler med gæster til og fra deres værelser, samt vare rundt på området. Der køres i tidsrummet fra 6.30 til 23.00 2 - Værelset havde klæder niveau, med små vinduer i kælderhøjde. 3 - Værelset havde en lille rum ( ala en hule) som terrasse med to trin ned, hvor gæsterne gik forbi og kunne kigge direkte ind. 4 - Meget sporadisk skabsplads. 5 - Ubehagelig kloak lugt efter bad. Yderst skuffende værelsesfaciliteter, som på ingen måde lever op til forventningerne og pris.

 
27-06-2022

af Trinewinther

Helt unik og enestående

Dette sted skal opleves. Porto Gallini er et helt enestående resort med en rolig og hyggelig atmosfære. Beliggenheden er unik med egen privat strand omgivet af bjerge og smuk natur. Selve resortet er smukt og charmerende. Der er fredeligt og roligt, ingen støj fra trafik eller by. Personalet er smilende og hjælpsomme og yder en formidabel service på alle måder. Værelserne er rene og pæne, altid frisk vand, kaffe og te på værelset. Maden er udsøgt, det bedste jeg har prøvet i mine mange år som rejsende. Det er tydeligt at der kræses for detaljerne, kvaliteten og ønsket om at forkæle gæsterne. Hvis du skulle have særlige behov i form at gluten fri eller laktose fri kost, så er du kommet det rette sted. Hotellets manager er meget synlig og går ofte rundt og sørger for sine gæster på den fineste måde. Stedet har 2 smukke yogapavilloner, paddleboards og kanoer til fri afbenyttelse, samt bordtennis og tennisbane. Alt dette kan du nyde omgivet af de smukke oaser med appelsintræer, oliventræer og god stemning. Jeg giver mine allerbedste anbefalinger til dette sted

 
31-05-2022

af kirstenholmerkh Gentofte Kommune, Danmark

Fantastisk hotel

Har haft den skønneste yogaferie på hotellet! Fantastisk beliggenhed med skøn egen strand. To flotte pavilloner til yoga, tennisbaner, træningsfaciliteter, spa og flere pools. Skøn udsigt til havet fra værelset. Restauranten havde dejlig mad med et meget varieret udvalg hver dag. Og ikke mindst, så var personalet altid smilende, imødekommende og hjælpsomme. Jeg vil helt sikkert vende tilbage igen!

 
30-05-2022

af annablars

Fantastisk hotel!

Porto Galini er et fantastisk hotel, med et fremragende personale og dejlig varieret mad. Personalet er yderst hjælpsomme, og vil hellere end gerne køre dig rundt på resortet samt køre kufferter til og fra dit værelse! Hotellet ligger i smukke rolige omgivelser, og lige ned til stranden. Rengøring af høj standard både rundt på resortet, restauranter og hotelværelset!