Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med havudsigt eller begrænset havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i almindelig seng, fold-ud seng eller fold-ud lænestol. Køleskab. El-kedel og kaffe og te. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser eller kun bruser og toilet. Nogle værelser ud mod havet og omgivelserne er forstyrret af trafikken. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 20 kvm.
Antal personer: 2 personer eller 1-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelse med balkon. To soveværelser med en forbindelsesdør. Hvert soveværelse har en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Nogle værelser ud mod havet og omgivelserne er forstyrret af trafikken.

Værelsesstørrelse: Ca. 34 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suite

Juniorsuite med balkon med havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng, fold-ud seng eller i en fold-ud lænestol. Ved ankomsten venter en flaske vin, frugt og en flaske vand på værelset. Køleskab. El-kedel med kaffe/te. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. For gæster i juniorsuiter indgår en dampsauna og en almindelig sauna. Nogle værelser ud mod havet og omgivelserne er forstyrret af trafikken.

Værelsesstørrelse: Ca. 26 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.