Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 154 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Den fantastiske service, personalet var helt enestående, man blev glad hver morgen, når man blev hilst på og personalet sagde godmorgen. Rengøringen var helt i top.
-

Bekræftet køb : 2024-07-04


10 ud af 10

+
Service og beliggenhed
-
Manglende aircondition på fællesområder

Bekræftet køb : 2024-06-30


9 ud af 10

+
Der var pænt og rent. Morgenmad var topklasse og personalet venlig og hjælpsomme. Vi brugte ikke indendørspoolen.
-
Udendørspool var lille og lå mod vej og trafikstøj. Der var kun 4 liggestole. Et udendørsområde væk fra vejen kunne havde hævet indtrykket væsentligt.

Bekræftet køb : 2024-06-01


10 ud af 10

+
Service, beliggenhed, en lækker og meget varieret buffet. Et venligt og meget imødekommende personale
-
Jeg kan ikke sætte fingeren på noget. Poolområdet er meget lille, men stranden ligger lige overfor med gratis solsenge og håndklæder

Bekræftet køb : 2024-05-25


10 ud af 10

+
Beliggenheden lige ud til stranden. Dog var der meget larm fra gaden (vi boede på 1. sal, ud til Strandvejen) Meget venlig og serviceminded personale. Dejlig morgenmads buffet.
-

Bekræftet køb : 2023-11-03


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-11-03


9 ud af 10

+
Venlig service
-
Det var ikke noget, der overraskede os. Vi havde bestilt menes ved ankomst. Det var faktisk eneste gang vi blev skuffede , for det var ikke en god sammensætning og maden var kold og kedelig.

Bekræftet køb : 2023-10-19


8 ud af 10

+
Beliggenheden og den gode morgenmad.
-
-

Bekræftet køb : 2023-09-30


6 ud af 10

+
Morgenmaden
-
1. Spa’en i poolen var ikke tændt, ej heller sauna 2. At man først får oplyst ved indtjekning at man ikke må have shorts, nederdel, badetøfler og flipflops på i restauranten, heller ikke ved morgenmaden. Man farer ud og køber sko og tøj for at erfarer at det bar ikke nødvendigt. Og jeg havde spurgt i receptionen inden om forbuddet galt både morgen og aften.

Bekræftet køb : 2023-09-17


10 ud af 10

+
Den gode service og vores fantastiske juniorsuite 401.
-
Alt ok, poolen brugte vi ikke, da der ikke var sol, men stranden og hotellets solsenge m.m. var vidunderlige.

Bekræftet køb : 2023-08-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

362 bedømmelser
Meget godt
 
211
Godt
 
103
Middel
 
31
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

14-07-2021

af C849CTevav Søborg, Danmark

Fantastisk udsigt

Fremragende hotel med god beliggenhed og egen strand med gratis solsenge. Personalet er utrolig venlige og hjælpsomme. Skøn morgenmad med kok og meget at vælge imellem Vi havde en fantastisk front de luxe suite med jacuzzi samt solsenge på altanen, udsigten var ubeskrivelig, vi havde både solopgang og solnedgang fra vores altan. Kan kun give dette hotel vores varmeste anbefaling

 
17-05-2018

af Tina J

Fin græsk buffet

Det er et hotel i nærheden af hvor vi boede. Vi havde dagen før set på en plance udenfor, at de ville have græsk buffet og levende musik med dansere så ville prøve det. Der var vildt mange muligheder af mad, kødet kunne godt have været lidt bedre kvalitet, der var meget tilbehør som dip, grønt, indbagte grønsager og ost mm så rigtig fint, og musikken var alt for høj, men sådan er det som regel, danserne gjorde det også fint, men synd der ikke var så mange mennesker nu de havde gjort så meget ud af det, men en hyggelig aften.

 
04-09-2017

af marianne r Frederiksberg, Danmark

Fint hotel i Rhetymnon

Jeg kan kun anbefale dette dejlige hotel. Har 4 stjerner hos Apollo rejser, 5 hos de lokale myndigheder.Hotellet har egen strand lige på den anden side af Strandvejen med gratis solsenge og parasol.Værelserne er fint indrettede og badeværelset super lækkert og ny indrettet? Lille køleskab og masser af hylder og skuffer til tøj. Lille balkon med skrå men helt fin havudsigt.Buffet restaurant til morgen og aftensmad plus en a la carte restaurant, hvor vi dog ikke så en eneste gæst.Priserne var nok for høje i forhold til de mange taverner der ligger lige uden for hotellet? Rhetymnons charmerende gamle bydel ligger 10-15 min. gang fra hotellet. Stranden er bred med fint sand, men bølgerne er ofte voldsomme med understrømme. Ikke velegnet for børn og ældre med svage ben.

 
01-09-2015

af digital61 digital

godt og rent hotel

Det er et godt hotel med gode værelser. Der er meget rent og ikke noget at komme efter. Morgenmaden er super med alt, hvad man kan forvente varmt og koldt. Servicen i baren er ringe og det giver også udtryk i, at der ikke er ret mange som benytter den. Der kunne være plads til mere smil på hotellet. Stranden ligger lige overfor, og gratis stole, som er nye. Tidligere har hotellet givet gratis melon/saft formiddag, det er dog sparet væk. Træningscenter er brugbart, men alt for varmt.

 
20-06-2015

af AllanVork Skovlunde, Danmark

hotel Kriti Beach

Har været på Kreta mange gange i området Platanis men denne gang ville vi prøve noget nyt nemlig mod Rethymnon og det fortrød vi ikke vi havde bestilt et familie værelse da der ikke var andet ledigt. Efter 1 1/2 times kørsel fra lufthavnen ankom vi til hotellet vi blev modtaget med kold juice og et stykke kage mens vi skrev os ind.Vi fik værelse 215 på 2 sal. Havde skrevet til hotellet for at få et værelse højt oppe fik svar at der var reserveret et værelse med udsigt til bjergene (Værelse 215) så vi gik op med piccolo som slæbte vores kufferter op ( Fin Service ) kom ind i værelset og trak gardinet til side hvad så vi så et kæmpe træ som dækkede altanen helt ingen udsyn til bjergene det ville vi ikke have så tilbage til receptionen og forklare at det kunne vi ikke godkende vi måtte have noget andet de skulle så have fat på deres overordnede hun kom så og vi forklarede hende vores problem vi skulle så lige vente lidt så ville hun tjekke on der var noget andet vi kunne få.Vi fik så tilbudt 2 steder det ene på toppen med egen terrasse ren luksus men det ville så koste os 25 euro ex. per dag det ville vi ikke så det næste var så et værelse junior suite med havudsigt og mod gade det kostede os så 10 euro mere per dag så det tog vi .men det er for dårligt at vi skulle betale ekstra fordi det værelse vi havde fået ikke levede op til det de skrev. nå men ud over det var det et dejligt ny renoveret hotel (LUXUS). Dejlig morgenbuffe de første par dage så sløjede man lidt af var ikke så hurtig til at få fylde op. Svømmepølen ligger lidt dumt lige ud mod gaden med en del trafik der er kun plads til 8 liggestole men det er også en meget lille pøl. Så er der jo stranden masser af liggestole og parasoller samt wi-fi gratis høre med til hotellet den eneste ulempe var når man skulle på toilettet der var noget gammelt ulækkert faldefærdigt toilet på stranden som vi overhovedet ikke ville bruge Hotellet burde sætte et par transportable toiletter op så man ikke skulle rende op på hotellet . Rethymnon er en dej lig by masser af butikker og restauranter Den gamle bydel med smalle gader og borgen samt havnen der er virkelig noget at se på. Tag en tur med toget det vare kun en halv time eller sightseeing bussen den tager ca 1 1/2 time. en dejlig ferie kommer helt sikkert igen til Rethymnon. Annette og Allan