1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder hvor soveværelse kombineres med minikøkken og opholdsrum. Visse lejligheder har mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplade, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel samt enkelt køkkenudstyr. En flaske vand i lejligheden ved ankomst. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon af varierende størrelse.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

1-værelses lejligheder superior med 2 ordinære senge

1-værelses lejligheder med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Kombineret soveværelse, opholdsrum og minikøkken. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel samt enkelt køkkenudstyr. En flaske vand i lejligheden ved ankomst. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Badeværelse med badekar og bruser samt toilet. Balkon.

Disse lejligheder er nyrenoveret sommer 2022 og har fået nyt badeværelse, senge og køkken.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse og kombineret minikøkken og opholdsrum. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplade, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel samt enkelt køkkenudstyr. En flaske vand i lejligheden ved ankomst. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Badeværelse med bruser og toilet. To balkoner af varierende størrelse.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn eller 2-5 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder superior

2-værelses lejligheder med separat soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Kombineret minikøkken og opholdsrum med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel samt enkelt køkkenudstyr. En flaske vand i lejligheden ved ankomst. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Badeværelse med badekar og bruser samt toilet. Balkon.

Disse lejligheder er nyrenoveret sommer 2022 og har fået nyt badeværelse, senge og køkken.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med to separate soveværelser. Et med dobbeltseng og et med enkeltsenge. Kombineret minikøkken og opholdsrum. Mulighed for ekstraopredning for børn i sovesofa. Minikøkken med kogeplade, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel samt enkelt køkkenudstyr. En flaske vand i lejligheden ved ankomst. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Badeværelse med bruser og toilet. Tre balkoner af varierende størrelse.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 1 barn.