Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Pæne 1-værelses lejligheder hvor soveværelse kombineres med minikøkken og opholdsrum. Visse lejligheder har mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplade, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel samt enkelt køkkenudstyr. En flaske vand i lejligheden ved ankomst. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Brus og toilet. Balkon af varierende størrelse.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Pæne 2-værelses lejligheder med separat soveværelse og kombineret minikøkken og opholdsrum. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplade, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel samt enkelt køkkenudstyr. En flaske vand i lejligheden ved ankomst. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Brus og toilet. To balkoner af varierende størrelse.

Antal personer: 2-4 personer.

3-værelses lejligheder

Pæne 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser. Et med dobbeltseng og et med separate senge. Kombineret minikøkken og opholdsrum. Mulighed for ekstraopredning for børn i sovesofa. Minikøkken med kogeplade, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel samt enkelt køkkenudstyr. En flaske vand i lejligheden ved ankomst. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Brus og toilet. Tre balkoner af varierende størrelse.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.