Bedømmelse af Sonio Beach

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

239 bedømmelser
Meget godt
 
166
Godt
 
58
Middel
 
9
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

06-10-2019

Indlæg af Emilmik Holbæk, Danmark

Skøn restaurant med dejlig mad

Besøgte det meget omtalte sted med familie og venner. Vi havde fået at vide, at det absolut var et sted vi skulle besøge, når vi var på KretaūüėČ. Og stedet opfyldte vores forventninger om dejlig mad. At restauranten så også lå lige ud til den skønne strand var endnu et plus. Kan kun varmt anbefale stedet.

 
13-08-2019

Indlæg af 575ullar København, Danmark

Fantastisk hyggeligt familiehotel

Har en én gang været på Sonio Beach, vil man altid gerne tilbage! Igen et fantastisk ophold på dette hyggelige hotel! Dejlige værelser med god plads og alt hvad man har brug for. Tæt på det skønne ægæiske hav og en dejlig restaurant i ‚Äėbaghaven‚Äô. Vi ses igen :-)

 
12-08-2019

Indlæg af nielsenamager København, Danmark

Mange hilsner fra en stamgæst

Intet nyt på Sonio Beach, bortset fra de små forbedringer der konstant forekommer både på hotelområdet, værelserne og ikke mindst på restaurantens menukort. Tvivler på det kan gøres bedre i Platanias, ikke mindst takket være Sofia, Stathis og deres fantastiske personale.

 
02-05-2019

Indlæg af 291janp Herlev, Danmark

Hyggeligt og fornuftig mad

Når man er på Kreta i april og sæsonen lige er skudt igang oplever man en overvenlighed og imødekommenhed i topklasse. Prisen på denne restaurant er absolut i bund og portionerne er store - omend kvaliteten er svingende... men 43 euro for 2 retter med vin og vand til 2 personer og med kig over vandet er vanvittigt. Så kan man leve med at ikke alting fungerer... Et besøg værd

 
19-01-2019

Indlæg af jesper a

Ferie

Lækkert hotel og meget god betjening både på hotellet og i resturanten første gang vi var i Kreta Var der fra den 12/5-18 skal afsted igen til samme hotel Og gå afstand til butikker og resturanter og ikke sidste gang vi skal på det hotel