1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Nogle balkoner har udsigt over havet eller poolen, og nogle terrasser i stueplan har pooludsigt eller delvis havudsigt. Soveværelse med kombineret minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for to ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med køleskab, brødrister, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 27-30 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

1-værelses lejlighed med delt pool

1-værelses lejligheder med direkte adgang til delt pool. Værelset åbner direkte op til den fælles pool. Soveværelse kombineret med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, brødrister, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 27-30 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Nogle balkoner har hav- eller pooludsigt, og nogle terrasser i stueplan har delvis hav- eller pooludsigt. Et soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for to ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med køleskab med fryser, kogeplader, brødrister, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40-45 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed med delt pool

2-værelses lejligheder med terrasse og adgang til fælles pool. Værelset åbner direkte op til den fælles pool. Et soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, brødrister, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40-45 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed med privat pool

2-værelses lejligheder med terrasse og privat pool. På terrassen er der borde og stole samt lidt mere behagelige solstole. Der er trin ned i poolen. Værelset åbner direkte ud til den private pool. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for to ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med køleskab med fryser, brødrister, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med separat bruser og separat toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40-45 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejlighederne er en 2-værelses lejlighed og en 1-værelses lejlighed med en forbindelsesdør. Balkon eller terrasse. Terrasserne har delvis havudsigt, nogle balkoner har havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minikøkken med køleskab, brødrister, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. To badeværelser med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 67-75 kvm.
Antal personer: 4-7 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Nogle balkoner har pooludsigt, og nogle terrasser i stueplan har pooludsigt. En dobbeltseng eller enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-29 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelse med delt pool

Dobbeltværelser med terrasse med adgang til fælles pool. Værelset åbner direkte op til den fælles pool. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-29 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

Handicapvenligt dobbeltværelse

Handicapvenlige dobbeltværelser med terrasse og pooludsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Indgangsdør: 100 cm.
Dørbredde til balkon: 160 cm.
Dørbredde til badeværelse: 80 cm.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-29 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.