1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med en dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køkken. Gratis wifi og aircondition. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Visse balkoner har havudsigt eller udsigt mod poolen, og visse terrasser har udsigt mod poolen eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

1-værelses lejligheder med delt pool

1-værelses lejligheder med direkte udgang til delt pool. En dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køkken. Gratis wifi og aircondition. Bad/brus og toilet. Værelset har direkte adgang til delt pool. Poolen er dyb, så husk at holde øje med børnene!

Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et separat soveværelse med en dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køkken. Gratis wifi og aircondition. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Visse balkoner har havudsigt eller udsigt mod poolen, og visse terrasser har delvis havudsigt eller udsigt mod poolen.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder med delt pool

2-værelses lejligheder med delt pool. Separat soveværelse med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køkken. Gratis wifi og aircondition. Bad/brus og toilet. Terrasse med adgang til delt pool. Værelset har direkte adgang til delt pool. Poolen er dyb, så husk at holde øje med børnene!

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder med privat pool

2-værelses lejligheder med privat pool. Separat soveværelse med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køkken. Gratis wifi og aircondition. Bad/brus og toilet. Udeplads med privat pool. Værelserne er åbne direkte ud mod den private pool. Poolen er dyb, så husk at holde øje med børnene!

Antal personer: 1-3 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder der består af en 2-værelses lejlighed og en 1-værelses lejlighed med dør imellem. To separate soveværelser med en dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køkken. Gratis wifi og aircondition. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt eller terrasse, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 4-8 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis wifi og aircondition. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Visse balkoner har udsigt mod poolen, og visse terrasser har delvis havudsigt eller udsigt mod poolen.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser med delt pool

Dobbeltværelser med delt pool med en dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis wifi og aircondition. Bad/brus og toilet. Værelset har direkte adgang til delt pool. Poolen er dyb, så husk at holde øje med børnene!

Antal personer: 1-4 personer.

Handicapvenlige dobbeltværelser

Handicapvenlige dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis wifi og aircondition. Bad/brus og toilet. Terrasse med pooludsigt.

Dørbredde ind til værelset: 100 cm.
Dørbredde til balkon: 160 cm.
Dørbredde til badeværelse: 80 cm.

Antal personer: 1-3 personer.