Værelsestyper

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med en dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køkken. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Visse balkoner har havudsigt eller udsigt mod poolen, og visse terrasser har udsigt mod poolen.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et separat soveværelse med en dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køkken. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Visse balkoner har havudsigt eller udsigt mod poolen, og visse terrasser har delvis havudsigt eller udsigt mod poolen.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder med delt pool

2-værelses lejligheder med delt pool. Dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køkken. Bad/brus og toilet. Terrasse med adgang til delt pool.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder med privat pool

2-værelses lejligheder med privat pool. Separat soveværelse med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køkken. Bad/brus og toilet. Privat pool.

Antal personer: 1-3 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder der består af en 2-værelses lejlighed og en 1-værelses lejlighed med dør imellem. To separate soveværelser med en dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køkken. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Nogle balkoner har havudsigt og terrasser har delvis havudsigt.

Antal personer: 4-8 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab/minibar. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Visse balkoner har udsigt mod poolen, og visse terrasser har delvis havudsigt eller udsigt mod poolen.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser med delt pool

Dobbeltværelser med delt pool med en dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab/minibar. Bad/brus og toilet. Udeplads med delt pool.

Antal personer: 1-4 personer.

Dobbeltværelser med privat pool

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab/minibar. Bad/brus og toilet. Udeplads med privat pool.

Antal personer: 1-3 personer.

Handicapvenlige dobbeltværelser

Handicapvenlige dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab/minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Terrasse med delvis havudsigt.

Dørbredde ind til værelset: 100 cm.
Dørbredde til balkon: 160 cm.
Dørbredde til badeværelse: 80 cm.

Antal personer: 1-3 personer.