Værelsestyper

Dobbeltværelser

Flotte dobbeltværelser med tv med satellitkanaler. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Minibar mod forespørgsel og mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle balkoner har havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser med delt pool

Flotte dobbeltværelser med tv med satellitkanaler. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Minibar mod forespørgsel og mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse med delt pool, nogle med havudsigt. Solstole og parasoller på udepladsen. Få trappetrin op til terrassen.

Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suiter

Rummelige og flotte junior-suiter med havudsigt. Tv med satellitkanaler. Sovesofa og sofabord samt lille køkkenbord med et par stole. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Minibar mod forespørgsel og mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.

Bemærk at person i ekstraopredning skal være over 16 år.

Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suiter med adgang til pool

Rummelige og flotte junior-suiter med terrasse og direkte adgang til pool samt havudsigt. Der er nogle trappetrin op til udepladsen. Solstole og parasoller på udepladsen. Tv med satellitkanaler. Sovesofa og sofabord samt lille køkkenbord med et par stole. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Minibar mod forespørgsel og mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet.

Bemærk at person i ekstraopredning skal være over 16 år.

Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suiter med delt pool

Pæne og rummelige junior-suiter. Udeplads med delt pool (deles blandt fem suiter) med havudsigt. Solstole og parasoller på udepladsen. Tv med satellitkanaler. Sovesofa og sofabord samt lille køkkenbord med et par stole. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Minibar mod forespørgsel og mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet.

Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suiter superior

Junior-suiter superior med et separat soveværelse og et stort opholdsrum med to sovesofaer og et lille bord. Tv med satellitkanaler. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Minibar mod forespørgsel og mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Bemærk at person i ekstraopredning skal være over 16 år.

Antal personer: 2-4 personer.