Værelsestyper

Dobbeltværelser

Flotte dobbeltværelser med tv med satellitkanaler. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Minibar mod forespørgsel og mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle balkoner har havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser med delt pool

Flotte dobbeltværelser med tv med satellitkanaler. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Minibar mod forespørgsel og mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse med delt pool, nogle med havudsigt. Solstole og parasoller på udepladsen. Få trappetrin op til terrassen.

Antal personer: 2 personer.

Junior-suiter

Rummelige og flotte junior-suiter med havudsigt. Opført i to variationer: terrasse med direkte adgang til pool eller balkon. Samtlige har havudsigt. Junior-suiter med direkte adgang til pool har nogle trappetrin op til udepladsen, hvor der er solstole og parasoller. Alle junior-suiter har tv med satellitkanaler. Sofa og sofabord samt lille køkkenbord med et par stole. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Minibar mod forespørgsel og mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet.

Bemærk at person i ekstraopredning skal være over 16 år.

Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suiter med delt pool

Pæne og rummelige junior-suiter. Udeplads med delt pool (deles blandt fem suiter) med havudsigt. Solstole og parasoller på udepladsen. Tv med satellitkanaler. Sofa og sofabord samt lille køkkenbord med et par stole. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Minibar mod forespørgsel og mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet.

Antal personer: 2 personer.

Junior-suiter superior

Junior-suiter superior med et separat soveværelse og et stort opholdsrum med to sofaer og et lille bord. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Espressomaskine (kapsler mod betaling). Minibar mod forespørgsel og mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2 personer.