Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Nogle balkoner har havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, central aircondition og deponering. Minibar mod betaling. Espressomaskine - kapsler indgår og genopfyldes dagligt. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 24 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelse med delt pool

Dobbeltværelser med terrasse i stueplan mod delt pool, nogle med havudsigt. Solstole og parasoller på terrassen. Et par trin op til terrassen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, central aircondition og deponering. Minibar mod betaling. Espressomaskine - kapsler indgår og genopfyldes dagligt. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 24 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, central aircondition og deponering. Minibar mod betaling. Espressomaskine - kapsler indgår og genopfyldes dagligt. Tv med internationale kanaler Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suite med adgang til pool

Junior-suiter med terrasse i stueplan med direkte adgang til poolen og havudsigt. Der er et par trin op til terrassen. Solstole og parasoller på terrassen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Der er også et sofabord og et lille køkkenbord med et par stole i rummet. Gratis wifi, central aircondition og deponering. Minibar mod betaling. Espressomaskine - kapsler indgår og genopfyldes dagligt. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suite med delt pool

Junior-suiter med terrasse mod delt pool og havudsigt. Poolen deles mellem fem suiter. Solstole og parasoller på terrassen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, central aircondition og deponering. Sofabord og et lille køkkenbord med et par stole er også på værelset. Minibar mod betaling. Espressomaskine - kapsler ingår og genopfyldes dagligt. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suite superior

Junior-suiter superior med balkon eller terrasse. Soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og opholdsrum med sovesofa og bord. Gratis wifi, central aircondition og deponering. Minibar mod betaling. Espressomaskine - kapsler indgår og genopfyldes dagligt. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 44 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.