Bedømmelse af Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 99 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Ro og fred og et servicemindet personale
-
Jeg rejser altid alene og det irriterer mig, at jeg altid skal betale overpris. Nu som denne her gang havde det næsten været billigere for mig at bestille til to end blot til mig selv. Udover det føler jeg ofte, at jeg bliver henvist til et værelse, som ingen andre gider ha, men da jeg rejser alene, så kan jeg da umuligt ha høje forventninger og da slet ikke på trods af den betragtelige merprisūüėČ tænk om der var ingen forskel på at rejse en eller to.

Bekræftet køb : 2021-09-18


9 ud af 10

+
Beliggenhed og serviceniveau. Og rent
-
Tilgang til strand meget vanskeligt.

Bekræftet køb : 2021-09-11


6 ud af 10

+
Placeringen.
-
Halvdelen af maskinerne i fitnessrummet virkede ikke, og de angivne tennisbaner fandtes ikke. Værelserne var smudsede og flere ting var i stykker. Rengøringen var dog fin. All-inclusive drinks var nærmest udrikkelige - slet ikke pengene værd. Middagsrestauranten manglede hygge og lidt levende lys. Service var rigtig god og personalet var søde.

Bekræftet køb : 2021-09-03


10 ud af 10

+
Maden og personalet. Ja alt var perfekt. Det er bestemt ikke sidste gang ‚ėļÔłŹ
-

Bekræftet køb : 2021-08-22


8 ud af 10

+
Skønt med mulighed for en mere privat pool og liggestole ved værelset
-
Der kunne godt gøres lidt mere ud af rengøring af poolene, da der var en del skidt som flød rundt og lå på bunden

Bekræftet køb : 2021-08-21


7 ud af 10

+
Virkelig dejlig beliggenhed lige ned til vandet, og ikke så turistet område.
-
Vores værelse var meget lille og lignede ikke noget af det på billedet. Badet var meget mørkt da det var presset ind i et hjørne med væg på begge sider, og der var ikke lys. Måske man kunne overveje at bruge værelser der ligner mere det på billedet.

Bekræftet køb : 2021-08-21


8 ud af 10

+
Fred og ro - god beliggenhed og høj service fra personalet
-
Wifi på værelserne - stativ til håndklæder og badetøj på altan.

Bekræftet køb : 2021-08-14


8 ud af 10

+
Værelse med private solsenge
-
Personalet i baren var nærmest sure

Bekræftet køb : 2021-08-14


10 ud af 10

+
Meget servideminded personale. Dog virkede det til at der til tider var for lidt personale, da specielt bar/pool/restaurant personalet havde meget travlt og virkelig skulle løbe stærkt for at nå alt det der skulle ordnes.
-
Flere aktiviteter, så som udvidet trænings muligheder, ting man kan foretage sig på hotellet under opholdet

Bekræftet køb : 2021-08-08


7 ud af 10

+
Placering ved stranden
-
Udvidelse af området omkring main pool, - der mangler solstole Wifi skal opgraderes, der var intet wifi signal på værelset, det gælder flere værelser, efter en info fra flere gæster.

Bekræftet køb : 2021-08-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

765 bedømmelser
Meget godt
 
488
Godt
 
184
Middel
 
55
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
13

5 nyeste bedømmelser

07-10-2019

af Morten P København, Danmark

Godt men ligger LAAAANGT ude fra Platanias

Et super godt voksen hotel. Nok ikke i kategorien 4 stjerner men mere 3. Rigtig fine værelser, med super rengøring. Til morgenmaden kan du vælge mellem mange ting, dog er der ingen variantion og det der skulle være varmt er koldt og omvendt. Oooog så mht pools'ene - de er iskolde da alle græsplæner omkring bliver spulet over hele natten, og vandet fra sprinklerne rammer ned i poolsene. To tip : Spis på den lokale restaurant der er toprated her på Tripadvisor - den er god. Og tip 2 - tag busen ind til Platanias eller Chania. Det er MEGET billigere end taxa, og lige så hurtigt

 
13-10-2018

af Martin W

Ferie i Kolymbari

Dejligt hotel med venligt og høfligt personale, som gør alt for at opholdet bliver en oplevelse. Bare lidt koldt her i efteråret så man ikke kunne bade i havet pga høje bølger og blæsevejr men det er jo ikke personalets skyld. Martin Winther

 
03-06-2017

af Louise B

Afslapning

Et fantastisk sted, dejlig beliggenhed i rolige omgivelser, helt ned til det klare vand. Jeg vil dog anbefale man tager badesko med ned til stranden pga. sten. Skøn mad både morgen middag og aften, dejlig varrieret. Det mest hjælpsomme personale jeg har mødt. Jeg kommer igen

 
17-05-2017

af amflex

Grand Bay Beach Resort

Et dejligt ophold på et super beliggende sted. Personalet meget serviceminded og altid smilende og venlige. Internettet var mindre godt. En del problemer og vi havde endda købt wiifi på værelset. Maden var perfekt og varierende. Vil helt sikkert komme igen.

 
16-10-2016

af Pia Ø

Skønt sted til afslapning

Min søster og jeg havde en dejlig uges ferie her. Hotellet ligger lige ned til en stenstrand (badesko kan købes billigt i hotellets minimarked) og her er bestemt ikke overfyldt i oktober. Maden er god og varieret. Især den friskpressede appelsinjuice om morgenen bragte lykke. Maden indtages i restauranten med udsigt over vandet. Personalet er venlig og især i receptionen meget hjælpsomme. Rengøringen er uovertruffen over hele hotellet. Det eneste minus for os var at madrassen var ekstrem hård. Alt i alt er hotellet perfekt hvis man ønsker at stresse af og blive forkælet i en uge.