1-værelses lejlighed

Stilfuldt indrettede 1-værelses lejligheder i varierende størrelse og planløsning. Kombineret soveværelse og minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine eller el-kedel. I nogle lejligheder er mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan af varierende udseende og størrelse, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder i varierende størrelse og planløsning. Separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine og el-kedel. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Barneseng kan lejes. I lejlighederne op til 5 personer er en af ekstrasengene i soveværelset. Tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller balkon i stueplan af varierende udseende og størrelse, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer eller 1-5 personer.

2-værelses lejligheder med privat pool

Stilfuldt indrettede 2-værelses lejligheder med privat pool beliggende på 3. etage. Lejlighederne er varierende størrelse og udseende og består af et separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Barneseng kan lejes. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. I minikøkkenet findes kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine eller el-kedel. Tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon af varierende udseende og størrelse med pooludsigt. Man kommer til den private pool via en trappe fra balkonen.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder i etage

3-værelses lejligheder i etage, der er beliggende på 2. eller 3. etage. På nederste etage er der et soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken samt badeværelse. Soveværelse og badeværelse på øverste etage. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon af varierende udseende og størrelse med pooludsigt.

Antal personer: 2-6 personer.

3-værelses lejligheder i etage med privat pool

3-værelses lejligheder i etage, der er beliggende på 2. og 3. etage. På nederste etage er der et soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken samt badeværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Soveværelse og badeværelse på øverste etage med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon af varierende udseende og størrelse. Man kommer til den private pool via en trappe fra balkonen.

Antal personer: 2-6 personer.

Mindre 2-værelses lejligheder

Mindre 2-værelses lejligheder. Separat soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badeværelse med bruser og toilet. Hårtørrer. Balkon i stueplan af varierende udseende og størrelse med pooludsigt.

Antal personer: 1-2 personer.