Bedømmelse af Okeanis Golden Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 306 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Aircondition var elendig.

Bekræftet køb : 2021-07-24


8 ud af 10

+
lejligheden var god.
-
Der var løse kakler i poolen, hvilket ikke var rart at træde på. badeværelset var indrettet med hovedet under armen. Toiletmøblet stod med få centimeters afstand til toilettet, hvilket gjorde at man ikke ikke kunne sidde på toilettet.

Bekræftet køb : 2021-07-23


9 ud af 10

+
Rigtigt god beliggenhed tæt på god strand. Vi havde god lejlighed med egen pool. Meget stille hotel.
-
Personalet rigtigt flinke, men desværre ikke så hurtige til betjening ved udlevering af morgenmaden.

Bekræftet køb : 2021-07-23


8 ud af 10

+
Rummelig lejlighed og stor fin pool og mange liggestole.
-
Lejlighed fremstod slidt og gammel. Især køkken og døre. Hurtigere afrydning ved poolen når folk var færdige med deres spise og drikke.

Bekræftet køb : 2021-07-18


10 ud af 10

+
Beliggenheden, poolområdet, gode senge.
-
Morgenmad afviklingen var helt i skoven. Man kunne enten vælge at spise kold mad eller kold kaffe. Da man skulle stå i lang kø til begge dele. Og der var kun en person til at hjælpe ved hver station, da man ikke måtte tage selv. Så efter 2 dage, var vi trætte af det setup. Og gik over til Bravo turs hotel, hvor det fungerde rigtigt fint, og det var også billigere.

Bekræftet køb : 2021-07-17


10 ud af 10

+
Det hele
-

Bekræftet køb : 2021-07-17


3 ud af 10

+
Intet vi fik et rigtig dårligt værelse Hotel Okainis havde rig mulighed for at give os et andet da der var skiftedag om aftenen men de tilbød os et mød byggeplads uden sol og 60 euro ekstra og var fuldstændig ligeglade nærmest provokerende vi kommer aldrig igen
-
Apollo løste opgaven og flyttede os til hotel Stellina sikke en lettelse og et skønt hotel som vi gerne besøger igen ja vi glæder os faktisk til det så stor tak til Apollo staff i Chania

Bekræftet køb : 2021-07-17


10 ud af 10

+
Vi har været der før og det er så godt som vi husker det. Vi havde betalt for et værelse i stueplan ved poolen for at få så meget skygge som muligt. Desværre fik vi det eneste værelse som ikke lå i skygge (nr 112) så det var ikke så fedt. Aircondition virkede heller ikke i stuen så det var “dobbelt op “ på varmt når vi var inde !
-
Der skal altså et sejl op eller en parasol ved det værelse.

Bekræftet køb : 2021-07-11


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-10


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

131 bedømmelser
Meget godt
 
73
Godt
 
40
Middel
 
10
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

13-09-2020

Indlæg af BuhlMunkholm Ringkøbing, Danmark

Skønt hotel med lækkert poolområde

Vi har haft en fantastisk ferieuge på Okeanis i september 2020. Det er et lækkert hotel med alle ønskelige faciliteter. Lækkert poolområde og lækre lejligheder, som rummer alt hvad man behøver. God betjening fra personalet og rengøringen er i top. Vi kommer helt sikkert tilbage til Okeanis igen ❤🌞 Der er tre skønne strande i gåafstand fra hotellet og mange spisesteder i området. Tak for endnu en skøn ferie 👌🥰

 
22-07-2020

Indlæg af Marlene R

Et besøg værd

Super lækkert hotel og det mest fantastiske og hjælpsomme personale. Lækre værelser og dejligt poolområde. Ligger perfekt i forhold til strand, restauranter og shopping. Trods COVID-19 og en masse regler, sørgede de for at ferien blev perfekt.

 
19-07-2020

Indlæg af michael3300 Ishøj, Danmark

God stede i Chania

Gode hotel , fint pool, gå afstand fra restaurant café strand , man kan også lejer værelse med privat pool , hotel er i et roligt område . Jeg vil anbefalede at lejer en bil for at kommer rund og besøg diverse stede .

 
17-07-2020

Indlæg af MadsKroghNielsen Ballerup, Danmark

En lækker oplevelse med god beliggenhed

Vi havde en dejlig uge på "Okeanis", to voksne og to teenagere, hvilket ellers stiller særligt store krav. Først og fremmest lykkedes det hotellet at leve op til den 16 åriges forventninger om Insta-readiness (faktisk blev hun positivt overrasket). Hotellet er flot bygget, i smagfulde terracotta-nuancer og indrettet med tropiske planter og et lækkert pool område. Vi havde valgt at betale ekstra for at have egen pool, og vi var så heldige at bo i værelse 308 - hotellets bedste beliggenhed. En dejlig stor og solrig terrasse og altså egen pool med lys i om aftenen. Vi forlod helst ikke vores lejlighed og terrasse. Men når vi gjorde, ligger hotellet i et skønt område med gode strande og udmærkede restauranter (vi kan anbefale nabohotellets restaurant Talos). Er man sportsinteresseret, er der en lille park med en 1 km opmålt løbebane - med Strava-segment og det hele. Der ligger to supermarkeder indenfor gåafstand. Vi havde lejet en bil i lufthavnen og med sådan én ligger Okeanis meget centralt på øen, kun 4 km fra hovedbyen Chania. Familiens 13 årige har et enkelt kritikpunkt: WiFi dækker ikke hele området ordentligt, og han måtte sidde ude på terrassen for at få hul igennem. Hotellet er familieejet, og det mærker man. De ansatte får dig til at føle dig velkommen. Ejeren og de ansatte gør et fantastisk stykke arbejde. Masser af smil og imødekommenhed. Der var et par småproblemer som de ikke lige selv kunne ordne - det blev fikset af en håndværker samme dag. It's a keeper!

 
16-09-2019

Indlæg af Bellis924

Hotellets beliggenhed er det bedste!

Vi rejste som par, 2 uger fra 31/08 - 14/09. Vi boede i en 2 værelses lejlighed øverst oppe. Der var en dejlig stor terrasse, som stort set var ubrugelig i dagtimerne, da den lå badet i stærk sol. ( Vi kunne ikke leje en parasol ) Det er utroligt at man her i 2019 skal stå og balancerer i lille sidebadekar når man skal tage et bad. Badekarret er halvt afskærmet så det må også være vanskelig for børnefamilierne at ligge på knæ når deres børn skal vaskes. Dejlig stor og flot pool område, men kun 9 parasoller til 50 senge. Så der var altid god plads for ikke mange kan ligge i den stærke sol. Vi havde tilkøbt morgenmad for alle 14 dage, men spiste kun de 2, herefter lavede vi selv morgenmad i lejligheden. Så har vi sikkert sagt hvad vi mener om morgenmaden.