Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle værelser har pooludsigt eller havudsigt. Dobbeltværelserne med havudsigt ligger på strandsiden, i hovedbygningen. Dobbeltværelser med pooludsigt ligger i poolbygningerne på den anden side af vejen. Dobbeltværelser uden specificeret udsigt er tilgængelige i alle bygninger. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Minibar mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Små badeværelser med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 14-18 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelse

Enkeltværelser med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. En enkeltseng. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Minibar mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Små badeværelser med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 8-10 kvm.
Antal personer: 1 person.

Familie-værelse i etage

Familie-værelser i etage med balkon eller terrasse. Familie-værelserne ligger i poolbygningerne. Åben planløsning med en stejl trappe mellem etagerne. I stueetagen er der et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et badeværelse med hårtørrer, badekar og toilet. Ovenpå er der et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med hårtørrer, brusebad og toilet. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Minibar mod betaling. Tv med internationale kanaler på hver etage. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 barn.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse. Familie-værelserne ligger i poolbygningerne. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i køjesenge. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Minibar mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 16-18 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.