Bedømmelse af Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 418 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Smukke terrasse. Hjælpsomt personale. - særligt Amalia i receptionen.
-
Alt levede op til forventninger. Kunne godt bruge håndtag ved trapperne til dårligt gående. Ville elske ægte Pepsi Max

Bekræftet køb : 2023-10-19


8 ud af 10

+
At den lå på stranden, dejligt.
-

Bekræftet køb : 2023-10-19


9 ud af 10

+
Venligt personale, god stor morgen buffet, dejlig strand med rigeligt liggestole.
-
wifi.. Super dårlig forbindelse på værelset og ved poolen..

Bekræftet køb : 2023-10-19


8 ud af 10

+
Beliggenheden og udendørsområderne. Ikke mindst at hotelområdet lå i direkte tilknytning til havet med egen strand med solsenge til fri afbenyttelse.
-
Badeværelserne trænger til en opdatering. Døren lukker op i vaskearrangementet og det hele virker lidt trist og slidt. Vi var heller ikke imponeret over spandene til brugt toilet papir. men det er vist ikke hotellets skyld.

Bekræftet køb : 2023-10-19


8 ud af 10

+
Ei udmærket hotel som jeg kender godt, da jeg har boet der 3 gange tidligere.
-
Strandoplevelserne er ret anstrengende, for mange mennesker på lille areal.

Bekræftet køb : 2023-10-14


10 ud af 10

+
Meget professionelt, venligt og høfligt personale, dejligt område med forskellige områder
-

Bekræftet køb : 2023-10-07


8 ud af 10

+
Super søde og engagerede medarbejdere især dem i pool og strandbaren samt i begge restauranter
-
Værelset på hoved-hotellet var fra 50-erne og meget nedslidt - de tre andre værelser på den anden side af vejen var renoverede men med mange fejl og mangler - fx ingen toiletrulleholder eller knager til håndklæder og håndvaske der sad løse og ingen ophæng til brusehoved.

Bekræftet køb : 2023-10-07


8 ud af 10

+
-
Man skulle stå i kø hver gang man skulle spise det er ikke ok, vi har været på hotellet 3 gange før der skulle man ikke stå i kø. Det var måske 1/2 time hver dag.

Bekræftet køb : 2023-10-05


10 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2023-10-05


2 ud af 10

+
??? Vi synes hotellet var meget slidt og trist og levede slet ikke op til et 4 stjernet
-
Nedslidt ,løse fliser ,manglende lys på gangstier m.m.. Trænger til en renovering

Bekræftet køb : 2023-09-29


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

934 bedømmelser
Meget godt
 
423
Godt
 
303
Middel
 
137
Mindre godt
 
41
Dårligt
 
30

5 nyeste bedømmelser

05-10-2023

af Flemming C

Fantastisk hotel

Fremragende hotel super venlig personale og ekstrem hjælpsom de reagerer omgående på mails hvornår har vi besøgt hotellet syv gange og det er bare det bedste til en fantastisk pris alt fungerer bare perfekt og der er styr på tingene

 
17-08-2023

af Marcus H

Fint personale- dårligt larmende hotel

Vi ankom sent om aftenen, tæt på midnat og får så af vide i receptionen at vores værelse har nogle tekniske problemer, og at vi derfor bliver nødt til at overnatte på deres søster-hotel. Vi venter så på at blive kørt til det andet hotel, i næsten 45 min og turen derhen tog også 40 min, da vi ankommer skal vi også vente da deres værelse ikke er klart til os der hellere. Vi kommer nok først i seng ved 2 tiden. Det andet hotel var et 5-stjernet ret godt hotel, så fint, men stressende start på ens ferie. Dagen efter bliver vi hentet igen og kørt tilbage på Santa Marina Beach hotel. Vi får vores værelse som var fint bortset fra der ikke var en rigtig dør til toilettet, hun en agtig glasrude hvilket ikke er særligt smart til hvis man skal på toilet når værelset lige er omme på den anden side og “døren” ikke kunne lukkes rigtigt i. Værelset var ellers pænt og rent. Af de to pools der var, var vi kun i den ene hele ferien, da den anden var meget overbefolket. Begge pools var det nærmest umuligt at få en plads ved, da alle lagde deres håndklæder klokken 4-5 om morgenen….. vi havde all inclusive, deres vin og drinks var gode og de fyldte godt op. Men deres mad buffet var skuffende. Maden var ikke særligt græsk og der var ikke gjort særligt meget ud af det og der blev næsten serveret det samme hver dag. Hvilket stort set kun var pomfritter, pizza og Spagethi med tomatsovs. Vi blev dog overraskede på vores sidste dag. Den sidste dag ankom der en stor bus med hvad vi tror var folk der skulle bo på hotellet for konference eller noget, og lige pludselig var maden helt anerledes i buffeten, der var gjort meget mere ud af den og den var pyntet og der var større udvalg, dette syntes vi også var lidt underligt…. Hvis man gerne vil bo på et stille hotel skal man ikke bo her! Hotellet er ekstremt lydt og man kunne hører folk snakke på begge ens sider af væggen og dørene blev smækket i hele tiden, hvilket man blev vækket af om natten. Dørene var meget larmende. Herudover så kom rengøringen meget tidligt om morgenen og gjorde rent, allerede ved 6:30-7 tiden, hvilket også var meget højt, ikke så afslappende når man er på ferie. Ellers var hotellet egenligt hyggeligt nok, og lå godt med god udsigt og tæt på supermarked og nogle gode restauranter ud til vandet.

 
30-05-2022

af 688benteg

Dejligt sted, mad, strand, personale mm

Rigtig godt sted, men der er altid en men, det er absolut ikke et sted for dårlig gående, høje trin, mange trapper osv. Men stranden var god, poolen lidt kold, men ikke mere end hvad man kan forvente i maj måned. Vejret var pragtfuldt.

 
02-09-2021

af diana_329 Nørre Alslev

Dejligt personale/hotel - men ikke lydtætte værelser for støj

Vi var en uge dernede i august og valgte all inkl. Vi fik et fint værelse med pool udsigt. Maden var god på hotellet og spændende nye retter og lægger stenbagt pizza og gode ting. Men alt kan høres på værelserne og støj fra pool og vejen og hver morgen og aften smækkede folk med dørene - der manglede tydeligvis dørpumpe. Dette gjorde du aldrig kunne få fred til søvn når du havde lyst. Det gør vi ikke har lyst at komme igen - man har brug for sin søvn.

 
06-08-2020

af JesperNega

Charterferie på den dårlige måde

Der er ingen tvivl om at personalet på Santa Marina Beach vil dig det absolut bedste, men selve oplevelsen er næsten så charter som det overhovedet findes, med alt fra alt for få solsenge der er reserveret kl 6.30 om morgenen (uden hotellet gør noget), middelmådig mad uden variation og et værelse hvor billederne hos rejseudbyderen lige har et par år eller fem på bagen. Tilføj så godt med larm fra døre der smækker og gæster der kommer sent (og fulde) hjem om natten, og du har opskriften på en rejse jeg ikke ville vælge igen en anden gang. Der er gjort masser ud af forholdene, ingen tvivl om det, og stedet i sig selv er rigtig fint. Men måden at sikre den bedst mulige oplevelse for gæsterne er simpelthen under niveau, selv i en periode hvor belægningen måske er 20-25%. Jeg tør slet ikke forestille mig hvordan turen havde været hvis der havde været fuld fart på i højsæsonen. Skulle du vælge at tage til Santa Marina Beach alligevel så forbered dig på: - Ikke at ligge ved hotellets strand, sengene er taget i løbet af natten, og der er alt alt alt for få - At skulle ligge på græsset ved poolen, fordi dårligt opdragende gæster har reserveret solsenge eller taget dem ind på deres terrasser - At skulle sove med ørepropper og sovemaske fordi der er super lydt og dårlig afskærmning - At maden er middelmådig (at best) og du kan få det samme hver dag - At billederne du har set nok skulle opdateres - At personalet vil dig det bedste og er rigtig flinke, også selvom de til tider virker lidt forvirrede og klodsede Vi kommer ikke igen.