Bedømmelse af Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 359 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
At hotellet lå tæt ved stranden og at der var 2 pools.
-
At hotellet holder fast i deres retningslinjer omkring at man ikke må spærre liggestole ved poolen. Vi oplevede, at der var nogle der spærrede de samme liggestole hele ugen, selvom de ikke benyttede dem.

Bekræftet køb : 2020-08-01


8 ud af 10

+
Deres nye wing restaurant og infinity pool. Samt belligenhed - god strand.
-
Glem værelse 413, det er som at ligge op af motorrummet på en færge. Sengen er ligeledes MEGET lille. Vi blev rykket til værelse 610... Men det var faktisk også ret dårligt og man kunne stadig høre summen fra teknikrummet.

Bekræftet køb : 2019-10-19


10 ud af 10

+
Et meget hjælpsomt og smilende personale med en stor personlig professionalitet- det fungerer bare hele. Ejen rundt
-

Bekræftet køb : 2019-10-04


8 ud af 10

+
Pænt og rent og meget venligt personale
-

Bekræftet køb : 2019-09-28


9 ud af 10

+
Serviceminded personale, rengøring, beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-09-28


5 ud af 10

+
Beliggenheden, lækker strand og pool område. Det var nemt at komme til.
-
Værelset var dårligt!! Vi havde booket dobbeltværelse og fik et værelse med en 3/4 seng og lige plads til at gå rundt langs sengen. Der var ikke plads til at vi kunne have begge kufferter fremme, så den ene måtte gemmes i skabet.

Bekræftet køb : 2019-09-07


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-07


8 ud af 10

+
-
At Apollo ta´ hånd om at det man køber også svarer til det man får . Svar fra Apollo udbedes .

Bekræftet køb : 2019-09-07


8 ud af 10

+
Service ved receptionen
-
Der var ingen underholdning om aftenen. Bedre underholdning for gæster

Bekræftet køb : 2019-09-06


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

765 bedømmelser
Meget godt
 
314
Godt
 
276
Middel
 
119
Mindre godt
 
33
Dårligt
 
23

5 nyeste bedømmelser

06-08-2020

Indlæg af JesperNega

Charterferie på den dårlige måde

Der er ingen tvivl om at personalet på Santa Marina Beach vil dig det absolut bedste, men selve oplevelsen er næsten så charter som det overhovedet findes, med alt fra alt for få solsenge der er reserveret kl 6.30 om morgenen (uden hotellet gør noget), middelmådig mad uden variation og et værelse hvor billederne hos rejseudbyderen lige har et par år eller fem på bagen. Tilføj så godt med larm fra døre der smækker og gæster der kommer sent (og fulde) hjem om natten, og du har opskriften på en rejse jeg ikke ville vælge igen en anden gang. Der er gjort masser ud af forholdene, ingen tvivl om det, og stedet i sig selv er rigtig fint. Men måden at sikre den bedst mulige oplevelse for gæsterne er simpelthen under niveau, selv i en periode hvor belægningen måske er 20-25%. Jeg tør slet ikke forestille mig hvordan turen havde været hvis der havde været fuld fart på i højsæsonen. Skulle du vælge at tage til Santa Marina Beach alligevel så forbered dig på: - Ikke at ligge ved hotellets strand, sengene er taget i løbet af natten, og der er alt alt alt for få - At skulle ligge på græsset ved poolen, fordi dårligt opdragende gæster har reserveret solsenge eller taget dem ind på deres terrasser - At skulle sove med ørepropper og sovemaske fordi der er super lydt og dårlig afskærmning - At maden er middelmådig (at best) og du kan få det samme hver dag - At billederne du har set nok skulle opdateres - At personalet vil dig det bedste og er rigtig flinke, også selvom de til tider virker lidt forvirrede og klodsede Vi kommer ikke igen.

 
26-09-2019

Indlæg af Idaschoene Sønder Stenderup, Danmark

Et hotel med service i top!

Vi bor pt på dette skønne hotel! Og må sige med alle de all inclusive hoteller vi har prøvet, er dette 110% det bedste! Maden er top klasse hver eneste dag, og med valgmuligheder mellem to steder til alle måltider, er der altid noget for ens smag. Den lille restaurant på den anden side af vejen, har det hyggeligste miljø og det skønneste og mest service minded personale! Pool og strand området er i top! Og det der er fantastisk service all the Way around på hotellet Uden tvivl et sted vi vender retur til!

 
08-09-2019

Indlæg af pbn2015 Hjørring, Danmark

Fantastisk ferieoplevelser

Et hotel med en fantastisk beliggenhed, der er en super dejlig strand og hvis man bor i bygningen ved stranden er der nogle dejlige værelser med havudsigt. Man kan høre vandets brusen. Der er gratis liggestole på stranden. Der er al inklusive med en god variation, samt et fantastisk personale.

 
21-07-2019

Indlæg af Turbothomsen Odense, Danmark

Fremragende Betjening

Jeg må sige efter 30 gange på diverse øer i Grækenland - har vi fundet et hotel med helt fantastisk service og betjening - dejligt voksen hotel med en skøn pool - egen strand og et personale der bare kan smile og hjælpe når man har ønsker - må lige nævne Nicki og Dolores i baren - glæd jer til at møde dem og nogen super receptionister som tager alle spørgsmål til sig med det samme.

 
09-08-2018

Indlæg af Lone og Finn M Kolding

"Fantastisk All inclusive Hotel"

14 dage på Santa Marina Beach fra slut Juli til start august har igen gjort os rigtig godt og givet os en rigtig dejlig ferieoplevelse. Dejligt hotel beliggende på stranden. Service er i top, lige fra vedligehold af have, rengøring af terrasse og pool områder, rengøring generelt, til servicering i reception, i diverse barer og restauranter. Altid mødes vi af hjælpsomt og servicerende personale. Udvalget i restaurantens buffet er stort, lækkert og meget varieret og bestående af såvel græske specialiteter som kendte retter. Fantastisk service og betjening i såvel Al Carte restauranten som i Beach, Main og Pool barerne. Santa Marina Beach er et hotel der klart kan anbefales.