1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse, opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger. Køleskab, kogeplader, mikroovn, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejlighed i nedsænket stueplan

1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan med kombineret soveværelse, opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning. Kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon i nedsænket stueplan med pooludsigt.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med et soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer. Køleskab, kogeplader, mikroovn, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed i nedsænket stueplan

2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan med et soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer. Køleskab, kogeplader, mikroovn, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon i nedsænket stueplan.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.