Værelsestyper

Dobbeltværelser

Små, lyse dobbeltværelser i ældre stil og med et køleskab. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering i receptionen mod betaling. Visse værelser har væg til væg-tæppe, andre har klinkegulv. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Lille balkon.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Små, enkle enkeltværelser i ældre stil og med et køleskab. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering i receptionen mod betaling. Visse værelser har væg til væg-tæppe, andre har klinkegulv. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Lille balkon.

Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Store familie-værelser med et rummeligt opholdsrum. Alle er i ældre stil og med et køleskab. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering i receptionen mod betaling. Klinkegulv. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Lille balkon.

Antal personer: 4 personer.

Superior-værelser

Rummelige superior-værelser med to enkeltsenge. Alle er i ældre stil og med et køleskab. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Visse værelser har væg til væg-tæppe, andre har klinkegulv. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Lille balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.