Dobbeltværelser

Dobbeltværelser i ældre stil og med to enkeltsenge. Køleskab. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Aircondition mod betaling. Deponering i receptionen mod betaling. Visse værelser har væg til væg-tæppe. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Lille balkon.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Enkeltværelser i ældre stil og med et køleskab. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Aircondition mod betaling. Deponering i receptionen mod betaling. Visse værelser har væg til væg-tæppe. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Lille balkon.

Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Familie-værelser i ældre stil med et rummeligt opholdsrum. To enkeltsenge og mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Køleskab. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Aircondition mod betaling. Deponering i receptionen mod betaling. Klinkegulv. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Lille balkon.

Antal personer: 4 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser i ældre stil med to enkeltsenge. Køleskab. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Aircondition mod betaling. Deponering mod betaling. Visse værelser har væg til væg-tæppe. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Lille balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.