Deluxe-suite med privat pool

Deluxe-suiter med privat pool og udsigt mod haven. Terrasse med solstole, stole og bord. Suiterne består af et soveværelse og et opholdsrum. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler Strygejern og strygebræt Hårtørrer Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 66 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon og udsigt mod haven. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Nespresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler Strygejern og strygebræt Hårtørrer Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 38 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suite med privat pool

Junior-suiter med privat pool. Terrasse med to solstole, stole og bord og udsigt til haven. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler Strygejern og strygebræt Hårtørrer Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Suite med privat pool

Suiter med privat pool. To terrasser, en lille med en privat pool med solstole og bord og en med bord og lænestole. Suiterne består to soveværelser, heraf et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge samt et fælles badeværelse. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler Strygejern og strygebræt Hårtørrer Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 60 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.