Bedømmelse af Dassia Beach

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

265 bedømmelser
Meget godt
 
79
Godt
 
99
Middel
 
42
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
20

5 nyeste bedømmelser

13-07-2019

Indlæg af T552YYmichaelh Haderslev, Danmark

Dejligt sted

Har lige boet en uge på dette hotel. Super flinke personale og lækker beliggende, lige ned til vandet. Super god morgenmad og god mad i restauranten, både til frokost og aftensmad. 4 stjerner kun? Fordi vores værelse med havudsigt ikke var klar, så måtte sove en nat på et andet. Ikke i orden.

 
08-09-2017

Indlæg af littad2017 Frederiksberg, Danmark

Dejligt sted at være

Elsker Dassia Beach hotel. Har været der rigtigt mange år i træk og skal helt sikkert tilbage igen til næste år og helts 2 gange. Der er noget for enhver og dejligt tæt på en god strand. Super søde og hjælpsomme mennesker

 
06-09-2017

Indlæg af hanne409 Slangerup, Danmark

En god strand......

En god strand, dog med mange sten, men med meget rent vand, skal have badesko på, man kan dog bruge badebroen til at komme i vandet og op igen...liggestolene er ikke noget at skrive hjem om, og parasollerne er der ikke nogen af...ellers koster det 10 euro for at leje en stol /med parasol pr. Dag....

 
27-07-2016

Indlæg af Troels N

Dejlig hotel med skøn beliggenhed

Dejlig hotel til prisen,god morgen mad,virkelig sødt og meget hjælpsomt personale..perfekt beliggenhed. Et lille minus-En super dejlig badebro,men af en noget ældre dato og med en del søm,så pas på tæerne,brug sko. Værelserne er lidt små og slidte,men det fungere ,ellers meget rent og pænt. Kunne helt sikkert godt finde på at tage dertil igen.

 
16-07-2015

Indlæg af Allan-Christensen61 Faxe Ladeplads, Danmark

Dassia Beach - et besøg vær!

Et ældre Hotel, men pænt og rent. Et meget venligt personale, altid et smil på læben og klar til at hjælpe - god service. Pæne værelser (ikke så store) med køleskab, tv og Føntørre (der virker) gode senge, ikke for hårde. Ingen Pool, men perfekt placering ved børnevenlig strand, 6 m fra pool baren. Restauranten - god international morgenmad, med alt hvad man kan forvente, frokost og middag, på det jævne, kunne godt være bedre, men placeringen af bar og restauranten er helt i top, udsigt over havet. Baren er både til kaffe og kulørte drinks. Ferie i uge 28 - 2015 hotellet var fyldt, der var god plads på stranden og på badebroen/solplatformen - men om eftermiddagen kom der mange grækere (flest børn og unge) der brugte området og legede på platformen og i vandet, hvilket kunne virke generende.