Dassia Beach

  • • Direkte ved rullestensstranden
  • • Restaurant med skøn havudsigt
  • • Nær centrum

Hotel Dassia Beach ligger direkte ved rullestensstranden i Dassia. A la carte-restauranten byder på en skøn havudsigt, og fra hotellet er du nær centrum med restauranter og barer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejlig udsigt. Fin beliggenhed ud til vandet. Badebro dejlig. Fin morgenmad. Kvindelig morgenmads...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dejligt hotel beliggende direkte på rullestensstranden i Dassia. Hotellet har en solbro ved havet med gratis solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. A la carte-restaurant, bar og snackbar. Lounge med tv. Gratis wifi på fællesområder. Nær restauranter, butikker og barer. Lyd fra nærliggende barer kan virke forstyrrende. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 250 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke. Lokaltrafik.

Måltider

Enkel morgenmadsbuffet.

Alle hoteller i Dassia, Gouvia & Kontokali

Nafsika

Hotel Nafsika ligger i rolige og hyggelige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du tæt på stranden og har adgang til et stort, frodigt poolområde. Om aftenen kan man nemt gå ind til centrum, hvor der er et godt udbud af restauranter, barer og butikker.

Kontokali Bay

Hotel Kontokali Bay på Korfu tilbyder en smuk beliggenhed lige ved stranden. Hotellet byder på flere restauranter, gratis spa og fitness-faciliteter. Poolområdet er omgivet af en hyggelig og frodig have, der skaber en afslappende atmosfære. Du får lidt mere luksus, hvis du booker et dobbeltværelse med privat pool.

Elea Beach

Hotel Elea Beach ligger lige ved stranden i gåafstand til centrum i Dassia. Her bor du med havet som nabo, og ved det store poolområde er der plads til både store og små. Halvpension indgår og All Inclusive kan tilkøbes for en ekstra bekvem ferie.

Averto

Lejlighedshotellet Averto er lille og familieejet og ligger i gåafstand fra Dassias centrum. Her bor du i lyse og pæne lejligheder. Havet og stranden findes lige bag ved hotellet.

Cook's Club Corfu

Cook's Club Corfu er et lækkert hotel, der tiltrækker unge voksne, der gerne vil tilbringe deres ferier på et hipt, flot designet og børnefrit hotel med håndplukkede DJs, der spiller musik. Der er restauranter, der serverer god mad, og barer, der tilbyder stilfulde og velsmagende drinks. Du skal være mindst 16 år for at bo på hotellet. Selvfølgelig er All Inclusive inkluderet.