1-værelses lejlighed i etage

1-værelses lejligheder i etage med dobbeltseng på øvre plan og minikøkken/opholdsrum med mulighed for ekstraopredning i sovesofa på nedre plan. Kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med separat soveværelse med dobbeltseng. Kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed i etage

2-værelses lejligheder i etage med separat soveværelse med dobbeltseng på øvre plan. Her findes også en balkon og et badeværelse med hårtørrer, bad/brus og toilet. Kombineret minikøkken og opholdsrum med mulighed for ekstraopredninger i sovesofa på nedre plan. Kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Vaskemaskine. Tv. Der findes også et separat toilet på nedre plan. Gratis wifi, aircondition og deponering. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejlighed i etage med privat pool

2-værelses lejligheder i etage med privat pool. Separat soveværelse med dobbeltseng på øvre plan. Her findes også et badeværelse med bad/brus og toilet samt balkon. Kombineret minikøkken og opholdsrum på nedre plan med mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller i en fold-ud seng. Kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Opvaskemaskine og vaskemaskine. Tv. Der findes også et separat toilet på nedre plan. Gratis wifi, aircondition og deponering. Terrasse med møbler og en privat pool.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med to separate soveværelser; et med dobbeltseng og et med to separate senge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Vaskemaskine. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Rummelig balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-5 personer.

3-værelses lejligheder i etage med privat pool

3-værelses lejligheder i etage med privat pool. To separate soveværelser med hhv. dobbeltseng og to separate senge på øvre plan. Her findes også et badeværelse med bad/brus og toilet samt balkon. Kombineret minikøkken og opholdsrum på nedre plan med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Opvaskemaskine og vaskemaskine. Tv. Der findes også et separat toilet på nedre plan. Gratis wifi, aircondition og deponering. Terrasse med møbler og en privat pool.

Antal personer: 4-5 personer.

3-værelses lejligheder superior

3-værelses lejligheder beliggende nær stranden. To separate soveværelser; et med dobbeltseng og et med to separate senge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Vaskemaskine. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Rummelig balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-5 personer.

3-værelses villa premium med privat pool

3-værelses villaer med udeplads og privat opvarmet pool. På udepladsen er der borde og stole samt solstole. På entréetagen er der kombineret opholdsrum med minikøkken og mulighed for ekstra opredning i sovesofa samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Ovenpå er der soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Minikøkken med kogeplader og ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr samt opvaskemaskine. Gratis wifi, aircondition og deponering. Vaskemaskine. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Rengøring 2 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 85 kvm.
Antal personer: 4-5 personer.

4-værelses lejligheder i etage med privat pool

Flotte 4-værelses lejligheder i etage med privat pool beliggende nær stranden. Tre soveværelser; et med dobbeltseng og to med separate senge. Alle soveværelser har privat badeværelse med bad/brus og toilet. Kombineret minikøkken og opholdsrum med kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Opvaskemaskine. Smart-tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Terrasse med møbler og en privat pool.

Antal personer: 6 personer.