1-værelses lejligheder i etage

1-værelses lejligheder i etage med dobbeltseng på øvre plan og minikøkken/opholdsrum med mulighed for ekstraopredning i sovesofa på nedre plan. Kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med separat soveværelse med dobbeltseng. Kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed i etage

2-værelses lejligheder i etage med separat soveværelse med dobbeltseng på øvre plan. Her findes også en balkon og et badeværelse med hårtørrer, bad/brus og toilet. Kombineret minikøkken og opholdsrum med mulighed for ekstraopredninger i sovesofa på nedre plan. Kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Vaskemaskine. Tv. Der findes også et separat toilet på nedre plan. Gratis wifi, aircondition og deponering. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder i etage med privat pool

2-værelses lejligheder i etage med privat pool. Separat soveværelse med dobbeltseng på øvre plan. Her findes også et badeværelse med bad/brus og toilet samt balkon. Kombineret minikøkken og opholdsrum på nedre plan med mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller i en fold-ud seng. Kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Opvaskemaskine og vaskemaskine. Tv. Der findes også et separat toilet på nedre plan. Gratis wifi, aircondition og deponering. Terrasse med møbler og en privat pool.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med to separate soveværelser; et med dobbeltseng og et med to separate senge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Vaskemaskine. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Rummelig balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-5 personer.

3-værelses lejligheder i etage med privat pool

3-værelses lejligheder i etage med privat pool. To separate soveværelser med hhv. dobbeltseng og to separate senge på øvre plan. Her findes også et badeværelse med bad/brus og toilet samt balkon. Kombineret minikøkken og opholdsrum på nedre plan med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Opvaskemaskine og vaskemaskine. Tv. Der findes også et separat toilet på nedre plan. Gratis wifi, aircondition og deponering. Terrasse med møbler og en privat pool.

Antal personer: 4-5 personer.

3-værelses lejligheder superior

3-værelses lejligheder beliggende nær stranden. To separate soveværelser; et med dobbeltseng og et med to separate senge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Vaskemaskine. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Rummelig balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-5 personer.

3-værelses villa premium med privat pool

3-værelses villa med to separate soveværelser med bekvemme senge; et med dobbeltseng og et med to separate senge. Begge soveværelser har privat badeværelse med bad/brus og toilet. Kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Opvaskemaskine og vaskemaskine. Smart-tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Terrasse med møbler og privat pool.

Antal personer: 4-5 personer.

4-værelses lejligheder i etage med privat pool

Flotte 4-værelses lejligheder i etage med privat pool beliggende nær stranden. Tre soveværelser; et med dobbeltseng og to med separate senge. Alle soveværelser har privat badeværelse med bad/brus og toilet. Kombineret minikøkken og opholdsrum med kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Opvaskemaskine. Smart-tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Terrasse med møbler og en privat pool.

Antal personer: 6 personer.