La Riviera Barbati

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til La Riviera Barbari! Et dejligt hotel med en god beliggenhed ved stranden og i frodige omgivelser. Her finder du alt til en afslappet ferie, en stor pool, en populær taverne med god græsk mad og veludstyrede lejligheder og villaer. For et ekstra luksuriøst ophold kan du booke et værelse med privat pool!


Værelsestyper

1-værelses lejligheder i etage for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder i etage med privat pool for 2-4 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer. 3-værelses lejligheder superior for 2-5 personer. 3-værelses lejligheder i etage med privat pool for 4-5 personer. 4-værelses lejligheder i etage med privat pool for 6 personer. 3-værelses villa premium med privat pool for 4-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

La Riviera Barbati består af flere mindre bygninger i en frodig have fyldt med både oliven- og frugttræer som appelsin, citron og kumquat. Her er et poolområde med en stor pool, der har en børnesektion, og lige nedenfor poolen breder den fine strand sig. Gratis solstole og parasoller. Solstole på stranden er mod betaling.

Hotellet har en familieejet taverne, der serverer traditionelle græske retter. Der er også en café, der tilbyder lokale og internationale drikkevarer.

Afstanden til stranden varierer alt efter, hvor i området du bor. Rolig beliggenhed. Inden for gåafstand er der minibutikker, restauranter og et bageri.

Måltider

Ingen måltider indgår. Morgenmad kan tilkøbes. Morgenmaden serveres på Nautilus snackbar/restaurant.