La Riviera Barbati

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til La Riviera Barbari! Et dejligt hotel med en god beliggenhed ved stranden og i frodige omgivelser. Her finder du alt til en afslappet ferie, en stor pool, en populær taverne med god græsk mad og veludstyrede lejligheder og villaer. For et ekstra luksuriøst ophold kan du booke et værelse med privat pool!


Værelsestyper

1-værelses lejligheder i etage for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder i etage med privat pool for 2-4 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer. 3-værelses lejligheder superior for 2-5 personer. 3-værelses lejligheder i etage med privat pool for 4-5 personer. 4-værelses lejligheder i etage med privat pool for 6 personer. 3-værelses villa premium med privat pool for 4-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed. Lækker veludstyret lejlighed . Dejlige omgivelser og smuk udsigt.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

La Riviera Barbati består af flere mindre bygninger i en stor, frodig have fyldt med både oliven- og frugttræer som appelsin og citron. Hotellet kan næsten beskrives som en lille by.

Vil du bo lidt mere privat, kan du booke en lejlighed med privat pool. Der findes også en stor 4-værelses lejlighed med plads til 6 personer, og her findes også privat pool. Den smukke solopgang er indgår i prisen.

Her er et poolområde med en stor pool, der har en børnesektion, og lige nedenfor poolen breder den fine strand sig. Solstole og parasoller ved poolen. Solstole på stranden er mod betaling.

Hotellet har en familieejet taverne, der serverer græsk mad og internationale retter. Der er også en café, der tilbyder lokale og internationale drikkevarer.

Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet er bygget med mange niveauforskelle både på og udenfor hotellet. Afstanden til stranden varierer alt efter, hvor i området du bor. Rolig beliggenhed. I gåafstand er der minimarkeder, restauranter og bagerier.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Morgenmaden serveres på tavernen Nautilus.