Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 17 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenhed i forhold til strand og altan med havudsigt
-
En el-kedel på værelset, så der er mulighed for at lave en kop kaffe el. the, samt glas/krus til egne drikkevarer

Bekræftet køb : 2021-10-24


7 ud af 10

+
Udsigten og stranden
-
Vi havde bestilt et andet hotel som ikke åbnede. Vi ville gerne have boet tættere på byen, og poolen var ikke opvarmet og dermed for kold til at bruge. Vi fik 2 værelser i stedet for 1 til hele familien som vi havde bestilt på det oprindelige hotel.

Bekræftet køb : 2021-10-24


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-24


8 ud af 10

+
Værelse og balkon
-
Fitnesscenteret og morgenmaden. Vi var der i slutningen af sæsonen og meget var derfor lukket ned. Det var vi ikke klar over. Det havde været rart at vide. Men vi havde absolut en dejlig ferie alligevel.

Bekræftet køb : 2021-10-24


10 ud af 10

+
Rengøringen var tip top. Personalet på hotellet var tilstede, nærværende og interesseret i vore velbefindende, hele vejen rundt, både i restauranten og særdeles receptionen.
-

Bekræftet køb : 2021-10-24


9 ud af 10

+
Service/personale
-

Bekræftet køb : 2021-10-17


8 ud af 10

+
Udsigten fra altanen Få mennesker
-
Fitness rummet

Bekræftet køb : 2021-10-10


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-10


10 ud af 10

+
Fantastisk beliggenhed direkte på stranden. Flotte store værelser med havudsigt.
-
Et stort problem var den ustandselige musik på stranden fra et italiensk selskab med gæster på hotellet.

Bekræftet køb : 2021-09-19


3 ud af 10

+
Placeringen. Location lige på stranden er fantastisk. At der er solstole og parasoller til fri afbenyttelse er super lækkert. De gjorde sig umage med, at morgen buffeten var så Covid-19 sikret som muligt, med personale betjent buffet. Køleskab på værelserne. Gåafstand til byen.
-
Først og fremmest skal de 5 stjerner revurderes! Hvordan hotellet har fået 5 stjerner er en gåde. Hotellet er slidt, og billederen på jeres hjemmeside må være mindst 10 år gamle. Alt virker, men er meget slidt. Rengøringen på på værelserne! Da vi kom var der sæberester på badeværelset, lange og mange sorte hår på gulvet. Vi viste dem billedere i receptionen, og bad om at få gjort rent, det lykkedes dem først efter 3. forsøg. Der var dog stadig støv i hjørnerne, hvilket muligvis hænger sammen med, at værelserne er meget slidte. Hotellet en Italiensk fest, hvor du ikke er inviteret. Veratour holder til på hotellet, og den får fuld italiener gas! Den ene italienske guide agerer DJ ved stranden, og torsdag eftermiddag, målet vi 107,5 db på solsengen på stranden. Som dansker er klassiske italienske pophits på 107,5 db ikke lige det man forbinder med en græsk ferie på et roligt 5 stjerne hotel! Tilmed synges der med på flere hits og de afbrydes af "sjove" italienske kommentarer i mikrofonen. Det er super irriterende, end ikke hvis han sang godt var det ok. Det er helt umuligt at ligge og slappe af på stranden, eller bare at koncentrere sig om at læse i sin bog. Glasdør og glasvæg til badeværelset. Man skal kende hinanden rigtig godt, for at man synes det er brugbart. Døren til toilettet kan end ikke låses, eller for den sags skyld rigtig lukke. Skal den ene op og tisse om natten, så ligger hele værelset badet i lyset, når man tænder for lyset til badeværelset, da værelse og badeværelse er adskilt af en glasvæg. Det giver slet ikke mening.

Bekræftet køb : 2021-07-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

1133 bedømmelser
Meget godt
 
654
Godt
 
336
Middel
 
93
Mindre godt
 
37
Dårligt
 
13

5 nyeste bedømmelser

20-10-2021

af Jesper B Vejby, Danmark

Super Hotel

Super fantastisk hotel med en udsøgt service, om det var rengøring, I baren, I restauranten eller i reseptionen så var det et venligt og Særdeles smilende personale. Vil glæde mig til at komme tilbage igen. Rent og pænt overalt og en skøn morgenbuffet så man fik en god start på dagen.

 
26-09-2021

af poph o

School Vacation

I came with my friends for school vacation! They were so good with us and treated us very good!! We went to saunas pools ! Very clean! The owners very polite! Waitresses,actors and more were very funny <33Thank you for letting us live with you even for this small weekend ūüíó

 
21-09-2021

af Vittoria S

Switch off your brain holiday

Great crew and facility, crazy buffets at breakfast lunch and dinner, breathtaking sea view from the rooms. ūüėćūü§© Every day there was an activity organised by the entertainment team but you could also chill at the beach. The real fun was at night. Jack, Michael and Marta were creating a fantastic different show every night ūüĒ• and they were chilling for a drink with us in the evening. What a wonderful team, I‚Äôm gonna miss them.

 
21-09-2021

af nickwR237BQ

Will come again!

I was very pleased with my stay at Konstantinos Palace, rooms were very nice and clean with a great view from the balcony, the roof garden was exquisite and very relaxing, i stayed at the hotel for three nights and everything was better than expected as well as the staff, it is a hotel that deserves way more than five stars!

 
20-09-2021

af karasc12

Great stay for amazing memories!

This hotel is worth the 5 stars and it is the reason we will come back to Karpathos. It is nicely located at the beachfront and restaurants and supermarkets are nearby. The hotel has two big swimming pools with comfortable sunbeds. The staff is attentive and super friendly ‚Äď special thanks to all staff members at the Reception Desk who recommended us the best place to visit during our trip. They are all willing to go the extra mile and make you feel comfortable. The rooms are clean and large. All measurements against Covid-19 are taken. The food is delicious ‚Äď we had breakfast and dinner. Spa services are awesome. That was the best massage I have ever had. We rented a car to explore the island. There is a large parking space exactly opposite the hotel.