Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 98 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
6,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Beliggenheden på stranden
-
Meget tomt formentlig da sidst på sæsonen

Bekræftet køb : 2023-10-22


6 ud af 10

+
Stranden er tæt på. Der er tagterrasse med pool. Hotellet ligger tæt på byen. Der er tennis og fodboldbane.
-
Hotellet er nedslidt. Der var meget støj fra ventilationsanlægget i motionscentret. Der mangler flere aktiviteter som bordtennis.

Bekræftet køb : 2023-10-22


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-22


8 ud af 10

+
Polområderne.
-

Bekræftet køb : 2023-10-15


7 ud af 10

+
Nærhed til strand, poolområder, gode senge.
-
Bedre rengøring i restaurant. mere kvalitet og friskhed i fødevarer. Mere servicemindedes i baren. Vi oplevede et par gange at barpersonalet var knapt så servicemindede. Vi er klar over, at vi var der sidst på sæsonen og en vis træthed havde indfundet sig, men det skuffede alligevel.

Bekræftet køb : 2023-10-08


8 ud af 10

+
Servicemindet personale.
-
Beskidte hynder på terrassen og slidte hynder ved poolen.

Bekræftet køb : 2023-10-08


9 ud af 10

+
God beliggenhed venligt personale rolige omgivelser kort til byen. Tjenerne var hurtige til at rydde bordene af
-
Vi undrer os over at tjenerne var meget langsomme med at tilbyde drikkevarer. Savnede også kendskab til den vin der trods alt fandtes ellers ikke noget at bebrejde

Bekræftet køb : 2023-10-01


7 ud af 10

+
udsigten ud over vandet.
-
Der var god underholdning og musik i strandbaren mens teamet fra Milano var der. Dagen efter de rejste skete der undskyld udtrykket "ikke en skid"... Nul musik ved stranden, beachvolly var pilllet ned, kun det samme monotome klavermusik, hvor det kun var de dybe toner der forstyrende kom ud i retstauranten, hvor vi trods alt spiste morgenmad...

Bekræftet køb : 2023-10-01


9 ud af 10

+
Beliggenhed og lækkert hotel
-

Bekræftet køb : 2023-10-01


8 ud af 10

+
Beliggenhed tæt på vandet, fred og ro, tæt på havnen og byen
-
Restaurant lidt for meget cafeteria agtig, ikke så hyggeligt, men sådan er det desværre tit med buffet. MEGET hygligere med servering og tættere kontakt medpersonale

Bekræftet køb : 2023-10-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

1315 bedømmelser
Meget godt
 
754
Godt
 
368
Middel
 
110
Mindre godt
 
54
Dårligt
 
29

5 nyeste bedømmelser

11-12-2023

af Tonni F

NEDSLIDT,DÅRLIGT,LIGEGYLDIG SERVICEPERSONALE

Har aldrig været i nærheden af 5 stjerner! Nedslidt og beskidt og personalet sylter alle hendvendelser fra gæsterne.. Hotelfotos må være fotoshoppet,da alle billeder viser et solbeskinnet hotel. Sandheden er tværtimod at om eftermiddagen ligger hele poolområdet og stranden i skygge af selve hotellet og sandet på stranden stopper 50 cm ude i vandet og går over i rene klipper-sikkerhedssko må derfor anbefales! Buffetten kan i bedste fald kaldes middelmådig og er på ingen måde 5 stjerner værdig.Den bliver ikke trimmet,dvs.ting bliver blandet sammen,spildte ting får lov at blive liggende,nyt og gammelt(koldt og varmt) bliver blandet sammen og da der ikke er skilte på noget som helst,er man virkeligt dårligt stillet,hvis man feks.er vegetar,allergiker eller bare har det bedst med at vide hvad man spiser! Værelset var nedslidt,sengetøjet var beskidt og første gang bruseren blev brugt,blev hele værelset oversvømmet. Døren til badeværelset kunne ikke lukkes de sidste 30 cm,så toiletbesøg foregik for åben dør og flere gange i løbet af opholdet,måtte vi bede om mere wcpapir,da der ikke blev fyldt op. Aircondition virkede ikke og henvendelser i receptionen hjalp ikke. De første 2-3 dage brugte vi på at diskutere med både rejseguide,rejsebureau,receptionist,manager,teknisk personale osv.og lige meget hjalp det. Eneste positive oplevelse fra Konstantinos palace er,at vi formåede at opholde os der 7 dage uden at blive (fysisk) syge

 
18-06-2023

af Lasse M

***

- Lækket pool område i rolige omgivelser - Hjælpsom og søde mennesker - Værelserne var lidt slidte i forhold til et 5 stjernet hotel. - Det lugtede ofte af fisk på værelset. Køleskabet larmede en del. På hjemrejse dagen blev vi gjort opmærksom på at vi åbenbart har haft et værelse fra den gamle del af hotellet. Vi undre os over at have booket til fuld pris, men fik et gammel værelse når vi ikke var mange gæster på hotellet ( uge 24 ) Så skal du bo på dette hotel, vil vi anbefale du er opmærksom på dette, så du slipper for en “fiske lugt” .

 
20-10-2021

af Jesper B Vejby, Danmark

Super Hotel

Super fantastisk hotel med en udsøgt service, om det var rengøring, I baren, I restauranten eller i reseptionen så var det et venligt og Særdeles smilende personale. Vil glæde mig til at komme tilbage igen. Rent og pænt overalt og en skøn morgenbuffet så man fik en god start på dagen.

 
19-05-2024

af Egbert H Ommen, Holland

Mooi gelegen hotel met strand. Eten kan beter.

Mooi gelegen hotel met strand en uiterst vriendelijk personeel (met uitzondering van restaurant manager) Ontbijt redelijk. Door lage bezetting eerste dagen een lijst om aan te vinken wat je wilde eten, later in buffetvorm. Twee keer hier gegeten met diner wat een bijzonder slechte ervaring was. Ook op een lijst aankruisen wat je wilde maar erg weinig keus en niet lekker. Eten was absoluut niet 5 sterren waardig.

 
19-12-2023

af Carola E

Illusioner

Ett mer tillförlitligt omdöme är nog snarare 3 av 5 om man ser till helheten. Knappt ätbar frukost / middag samt dålig städning och slitna rum = 2 av 5. Däremot en fin strand och fina poolområden = 4 av 5. Absolut högsta betyget är utsikten = 5 av 5. Vi betalade väldigt dyra pengar för att få lyx. Den lyxen fick vi aldrig uppleva, tyvärr.