1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon eller balkon i stueplan. Kombineret soveværelse og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

OBS! Alle værelser, der er beliggende på nederste plan med balkon i stueplan, har karpatisk seng. En karpatisk seng er en ophøjet seng/soveplads, der nås via trapper (se billede). Vær opmærksom på, at lejligheden kan føles trang, når ekstra opredningen bruges.

Værelsesstørrelse: Ca. 13-15 kvm.
Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling.. Køleskab og el-kedel. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 15 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Større 1-værelses lejlighed

Større 1-værelses lejligheder balkon i stueplan. Kombineret soveværelse og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud senge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-30 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.