Vanessa

Vanessa er et lille og dejligt hotel med kun ni værelser og lejligheder. Her bor du godt i gåafstand fra både strand samt restaurant, caféer og minimarkeder i Kanali.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 2 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Vanessa ligger i Kanali kun ca. 300 meter fra stranden. Her findes en have og en solterrasse samt og legeplads for de små.

Gratis wifi på hele hotellet. Vaskemaskine mod betaling. Gratis parkering. Lokaltrafik.

Parga ligger ca. 48 km væk, mens Preveza er ca. 12 km væk. Nærmeste lufthavn er Aktions lufthavn, ca. 17 km væk.

Måltider

Ingen måltider.

Alle hoteller i Kanali

Ionian Theoxenia

Hotel Ionian Theoxenia byder sine gæster velkommen med blot 100 meter til stranden. Her er et stilrent poolområde, morgenmadsrestaurant, gratis wifi og dejlige lejligheder. Den aktive kan benytte hotellets tennisbane, det lille fitnessrum eller tage en løbetur i de smukke rolige omgivelser.

Must

På det moderne hotel Must kan du glæde dig til en rolig og afslappet ferie direkte ved den lange strand på Grækenlands vestkyst. Start dagen med i hotellets restaurant, som serverer morgenmad med udsigt over havet. Hotellet ligger lige ved Kanalis rolige centrum, hvor du finder nogle få tavernaer og barer.

SESA Boutique Hotel

På SESA Boutique Hotel har hvert værelse en unik indretning efter de temaer, som også har givet navn til hotellet; Sea, Earth, Sand & Air. Hotellets centrale beliggenhed og med stranden lige på den anden side af gaden er ideel.