Poseidon Beach

Poseidon Beach er et dejligt hotel, som ligger kun få skridt fra den lange og brede sandstrand i Kanali. Hotellet har en smuk udsigt over havet, og her kan du nyde roen og en smuk solnedgang.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 43 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 3,9 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Poseidon Beach ligger ved den smukke sandstrand og kun få skridt fra stranden, restauranten og hotellets poolområde.

Der er et stort poolområde med en pool med jacuzzi, en separat børnepool samt solstole og faste parasoller, hvor vinstokke giver skygge. Pool- og strandhåndklæder er inkluderet. Poseidon Beach har en privat del af stranden, hvor der er solstole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.

Hotellets restaurant byder på det bedste fra det græske køkken og ligger få skridt fra stranden. Her kan du nyde morgenmadsbuffet, frokost og middag i løbet af dagen og aftenen. Ved siden af restauranten er der også en bar, hvor du kan bestille drikkevarer og lette måltider i løbet af dagen direkte fra solstolen.

Der er gratis wifi på hele hotellet. Der er ca. 4 km til centrum af Kanali og 18 km til Preveza.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Kanali

Ionian Theoxenia

Hotel Ionian Theoxenia byder sine gæster velkommen med blot 100 meter til stranden. Her er et stilrent poolområde, morgenmadsrestaurant, wifi og dejlige lejligheder. Den aktive kan benytte hotellets tennisbane, det lille fitnessrum eller tage en løbetur i de smukke rolige omgivelser.

Must

På det moderne hotel Must kan du glæde dig til en rolig og afslappet ferie direkte ved den lange strand i Kanali på Grækenlands vestkyst. Start dagen med i hotellets restaurant, som serverer morgenmad med udsigt over havet. Hotellet ligger lige ved Kanalis rolige centrum, hvor du finder nogle få tavernaer og barer.

Ninos Grand Beach Hotel & Resort

Ninos Grand Beach Hotel & Resort er vores nyeste tilføjelse til Apollo Mondo-familien. Til sommer 2023 vil hotellet være gennemrenoveret. Hotellet har lyst interiør med pastelfarvede møbler, stilfulde værelser med både havudsigt og adgang til en fælles pool, flere restauranter og den bedste beliggenhed - direkte på sandstranden i Kastrosukia. Hotellet har naturligvis alt det, som et Apollo Mondo Family-hotel bør have, Club Polly & Mino, holdtræning, en svømmeskole med skandinavisktalende personale og instruktører samt en dejlig børnepool.

Vanessa

Vanessa er et lille og dejligt hotel med kun ni værelser og lejligheder. Her bor du godt i gåafstand fra både strand samt restaurant, caféer og minimarkeder i Kanali.

Nama Seaside Villas

Nama Seaside Villas består af fire unikke villaer, alle med privat pool og havet nedenunder. Villaerne er bygget i smuk arkitektur og sten og er omgivet af et klassisk græsk landskab med oliventræer og cypresser. På den anden side af gaden venter stranden, og lidt længere væk ligger Kanali med nogle restauranter og barer.

Blue Sea

Blue Sea ligger lige over Monolitho-stranden, syd for landsbyen Kanali. Stranden strækker sig over flere kilometer og er perfekt til en morgentur eller en løbetur. Du bor på fine værelser og hotellet har et behageligt poolområde. Morgenmadsbuffet er inkluderet, og i løbet af dagen kan du få en bid mad i hotellets restaurant.

Ocean Beach Resort

Ocean beach Resort har en helt fantastisk beliggenhed på Kastrosikia strand lidt nord for Kanali. Fra hotellets terrasse kan du nyde udsigten over havet og mellem hotellet og sandstranden ligger hotellets hyggelige poolområde.

SESA Boutique Hotel

På det fine SESA Boutique Hotel er der lagt vægt på de små detaljer, og hvert værelse er indrettet efter de temaer, der også har givet hotellet navn; Hav, jord, sand og luft. Og beliggenheden kunne ikke være bedre, i centrum af Kanali med stranden og havet på tværs af gaden.