Ionian Theoxenia

  • • Nær stranden
  • • Lejlighedshotel
  • • Stor pool

Hotel Ionian Theoxenia byder sine gæster velkommen med blot 100 meter til stranden. Her er et stilrent poolområde, morgenmadsrestaurant, gratis wifi og dejlige lejligheder. Den aktive kan benytte hotellets tennisbane, det lille fitnessrum eller tage en løbetur i de smukke rolige omgivelser.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-4 personer. Familie-værelser deluxe for 3-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Vi var fuldt tilfredse jvf. ovenstående markeringer
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 97 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Ionian Theoxenia har god beliggenhed med kort gåafstand til Kanalis strand. Stor pool samt separat børnepool, solstole og parasoller. Pool-/snackbar ved poolen der serverer enkle retter i dagtimerne. På stranden nedenfor hotellet er der gratis solsole og parasoller for hotellets gæster. Gratis poolhåndklæder.

Morgenmadsrestaurant. Du kan gratis benytte hotellets tennisbane, basketballbane og lille fitnessrum. Ca. 700 meter til nærmeste minimarked. 100 meter til sandstrand. Receptionen er åben kl. 08.00-24.00.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.

Alle hoteller i Kanali

Must

På det moderne hotel Must kan du glæde dig til en rolig og afslappet ferie direkte ved den lange strand på Grækenlands vestkyst. Start dagen med i hotellets restaurant, som serverer morgenmad med udsigt over havet. Hotellet ligger lige ved Kanalis rolige centrum, hvor du finder nogle få tavernaer og barer.

SESA Boutique Hotel

På SESA Boutique Hotel har hvert værelse en unik indretning efter de temaer, som også har givet navn til hotellet; Sea, Earth, Sand & Air. Hotellets centrale beliggenhed og med stranden lige på den anden side af gaden er ideel.

Vanessa

Vanessa er et lille og dejligt hotel med kun ni værelser og lejligheder. Her bor du godt i gåafstand fra både strand samt restaurant, caféer og minimarkeder i Kanali.