Ionian Theoxenia

  • • Nær stranden
  • • Lejlighedshotel
  • • Stor pool

Hotel Ionian Theoxenia byder sine gæster velkommen med blot 100 meter til stranden. Her er et stilrent poolområde, morgenmadsrestaurant, wifi og dejlige lejligheder. Den aktive kan benytte hotellets tennisbane, det lille fitnessrum eller tage en løbetur i de smukke rolige omgivelser.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-4 personer. Familie-værelser deluxe for 3-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Vi var fuldt tilfredse jvf. ovenstående markeringer
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 97 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Ionian Theoxenia har god beliggenhed med kort gåafstand til Kanalis strand. Stor pool samt separat børnepool, solstole og parasoller. Pool-/snackbar ved poolen der serverer enkle retter i dagtimerne. På stranden nedenfor hotellet er der gratis solsole og parasoller for hotellets gæster. Poolhåndklæder.

Morgenmadsrestaurant. Du kan gratis benytte hotellets tennisbane, basketballbane og lille fitnessrum. Ca. 700 meter til nærmeste minimarked. 100 meter til sandstrand. Receptionen er åben kl. 08.00-24.00.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Kanali

Must

På det moderne hotel Must kan du glæde dig til en rolig og afslappet ferie direkte ved den lange strand i Kanali på Grækenlands vestkyst. Start dagen med i hotellets restaurant, som serverer morgenmad med udsigt over havet. Hotellet ligger lige ved Kanalis rolige centrum, hvor du finder nogle få tavernaer og barer.

Ninos Grand Beach Hotel & Resort

Ninos Grand Beach Hotel & Resort er vores nyeste tilføjelse til Apollo Mondo-familien. Til sommer 2023 vil hotellet være gennemrenoveret. Hotellet har lyst interiør med pastelfarvede møbler, stilfulde værelser med både havudsigt og adgang til en fælles pool, flere restauranter og den bedste beliggenhed - direkte på sandstranden i Kastrosukia. Hotellet har naturligvis alt det, som et Apollo Mondo Family-hotel bør have, Club Polly & Mino, holdtræning, en svømmeskole med skandinavisktalende personale og instruktører samt en dejlig børnepool.

Vanessa

Vanessa er et lille og dejligt hotel med kun ni værelser og lejligheder. Her bor du godt i gåafstand fra både strand samt restaurant, caféer og minimarkeder i Kanali.

Nama Seaside Villas

Nama Seaside Villas består af fire unikke villaer, alle med privat pool og havet nedenunder. Villaerne er bygget i smuk arkitektur og sten og er omgivet af et klassisk græsk landskab med oliventræer og cypresser. På den anden side af gaden venter stranden, og lidt længere væk ligger Kanali med nogle restauranter og barer.

Poseidon Beach

Poseidon Beach er et dejligt hotel, som ligger kun få skridt fra den lange og brede sandstrand i Kanali. Hotellet har en smuk udsigt over havet, og her kan du nyde roen og en smuk solnedgang.

Blue Sea

Blue Sea ligger lige over Monolitho-stranden, syd for landsbyen Kanali. Stranden strækker sig over flere kilometer og er perfekt til en morgentur eller en løbetur. Du bor på fine værelser og hotellet har et behageligt poolområde. Morgenmadsbuffet er inkluderet, og i løbet af dagen kan du få en bid mad i hotellets restaurant.