Transfer på Alonissos

Her har vi samlet alle vigtige informationer vedrørende transfer til Alonissos.


Transferinformation

  • Bustransfer fra Skiathos lufthavn til Skiathos havn, ca. 10 minutter.
  • Bådrejse fra Skiathos til Alonissos, ca. 1,5-2,5 timer, afhængig af bådtype.
  • Bustransfer fra Alonissos havn til hotellet, ca. 5-25 minutter. 

Ankomst til Alonissos

Når du er landet på Skiathos, bliver du kørt direkte til havnen i Skiathos by, hvor færgen sejler til Alonissos.

Afrejse fra Alonissos

Tidspunktet, hvorved bussen forlader hotellet, afhænger af din flyafgang. Præcise oplysninger om transporten vil blive sendt til dig via sms, senest dagen før din hjemrejse.


Bemærk venligst

Ventetider på op til 2-6 timer kan forekomme, både ved ankomst og afrejse. På havnen i Skiathos ligger restauranten El Greco, hvor du er velkommen til at vente på bådtransferen (transferbussen til og fra lufthavnen stopper ca. 300 meter fra El Greco).
Afhængigt af uforudsete hændelser uden for Apollos kontrol, såsom vejr eller flyforsinkelser, kan der forekomme ændringer og i sjældne tilfælde overnatninger på Skiathos. Dette gælder også i lavsæsonen (forår og efterår), hvor der kan være begrænsninger i antallet af bådafgange.


 

Book transfer for en lettere rejse!

Vi anbefaler, at du forudbestiller transfer tur/retur. Det inkluderer bådbilletten tur/retur Skiathos-Alonissos, og du behøver ikke selv at arrangere transfer efter ankomsten til Skiathos. Hvis du kun har booket et fly til Skiathos, kan du ikke købe en transfer til Alonissos.

 

Læs mere og book transfer her


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere om bagage

Book transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg