Transfer til Alonissos 

Fra lufthavnen på Skiathos til havnen tager det cirka 10 minutter med bus, derefter en bådtur til Alonissos omkring 1,5-2,5 timer, afhængigt af typen af ​​båd. På Alonissos yderligere transport til hotellerne 5-25 minutter.

Bemærk venligst
Ventetider på op til 2-6 timer kan forekomme, både ved ankomst og afrejse. I havnen i Skiathos er der restauranten El Greco, hvor du er velkommen til at vente på en bådtransport. (Shuttlebussen til og fra lufthavnen stopper ca. 300 meter fra El Greco.) Afhængigt af uforudsete begivenheder uden for Apollos kontrol, såsom vejr og vind, flyforsinkelser og/eller ændringer i tidstabel kan der forekomme ændringer og i sjældne tilfælde overnatninger på Skiathos. Dette gælder også i lavsæsonen (forår og efterår), hvor der kan være et begrænset antal bådafgange. 

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser, så er bustransferen tur/retur Skiathos-Alonissos inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer.
Læs mere om at tilkøbe transfer her.