Korsika

  • • "Skønhedens Ø”
  • • Vandre- og cykelture i bjergene
  • • OBS! Du rejser til Korsika på egen hånd

Rejs til Korsika – den grønne ø 170 kilometer sydøst for Frankrig udskiller sig en del fra øvrige øer i Middelhavet. Øen består af høje skovklædte bjerge, og kysten består af bløde sandstrande og rosa klipper. Naturens variation gør, at det er let at forstå hvorfor franskmændene selv kalder Korsika for ”Skønhedens Ø”.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til dette rejsemål. Gælder i afrejseperioden 1/6-31/10 2024. Book senest den 24/5 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.


Fakta om Korsika

Tidsforskel

Ingen.

Valuta

Euro.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 10°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 15°c
maj 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 23°c
okt 19°c
nov 14°c
dec 10°c

Andre rejsemål Frankrig

Nice

Midt på Den Franske Riviera ligger Nice, en ”lille storby” med mange associationer. Et smukt og dramatisk landskab, små middelalderlige landsbyer på bjergtoppene, trendige badebyer og et heftigt jetsetliv er kun nogle af de ting, som man kan opleve. Book din rejse til Nice med Apollo.

Saint Jean de Luz

Rejs til Saint Jean de Luz, en charmerende kystby i det franske Baskerland. Her venter den ultimative ferie, hvis du vil kombinere surfing, sol og svømning med dejlige strandvandringer og hænge ud på udendørs terrasser i hyggelige omgivelser.

Paris

En rejse til Paris er en perfekt miniferie. På kun 2 timer er du fremme i byen, som byder på en rig historie, kultur for enhver smag, shopping i overflod og restauranter i verdensklasse. Book din weekendrejse til Paris med Apollo, og vælg mellem fly og hoteller i forskellige prisklasser. Nyd en rejse til Paris med vennerne, familien eller din kæreste.