Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter. En stor flaske vand pr. person/dag. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med en dobbeltseng. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. El-kedel og kaffe/te. En stor flaske vand pr. person/dag indgår. Frugtkurv, cookies, en flaske vin og 2 dåser øl ved ankomst. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. I denne værelsestype er børn under to år inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Antal personer: 2-4 personer.

Familie-værelser

Familie-værelserne består af to dobbeltværelser med en forbindelsesdør. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i to enkeltsenge og en sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. El-kedel og kaffe/te. En stor flaske vand pr. person/dag indgår. Tv med satellitkanaler på hvert værelse. Hårtørrer. To badeværelser, et med badekar og bruser og et med kun brus og toilet. Balkon.
I denne værelsestype er børn under to år inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelser

Superior-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. El-kedel og kaffe/te. En stor flaske vand pr. person/dag indgår. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Balkon og havudsigt.
I denne værelsestype er børn under to år inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Antal personer: 2-4 personer.