Deluxe-værelser

Deluxe-værelser i lyse farver med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Klinkegulv. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelser

Pænt indrettede familie-værelser med to soveværelser adskilt af en dør. Et af soveværelserne har to separate senge, det andet har en sovesofa. Tv med internationale kanaler i hvert værelse. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Klinkegulv. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Junior-suiter

Pænt indrettede junior-suiter med et opholdsrum med sovesofaer. Der findes også et soveværelse med enten dobbeltseng eller to separate senge. Tv med internationale kanaler og minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Klinkegulv. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Suiter

Suiter med soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum. Tv med satellitkanaler. Minibar. El-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Tv med internationale kanaler. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2 personer.