Steigenberger Aqua Magic

 • • Vandland for alle
 • • Omfattende All Inclusive
 • • 450 m lazy river

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Steigenberger Aqua Magic er hotellet for dem, der elsker vand! Her venter seks pools, hvor du bl.a. kan flyde ned ad en lazy river eller udfordre familien i nogle af de mange vandrutsjebaner. Hvis du hellere vil slappe af, kan du gå ned til stranden. All Inclusive-programmet inkluderer flere restauranter og barer... Her er alle muligheder for glade feriedage.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2 personer. I vintersæsonen 2022/23 kan følgende værelsestyper bookes: Suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God og varieret mad, et stort udvalg så der var noget til alle
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Steigenberger Aqua Magic er moderne hotel for dig, der elsker vandsjov og leg. Ved poolområdet er der flere opvarmede pools og en vandpark med bl.a. vandrutsjebaner og en lazy river. Du finder også en separat vandpark for børn med ca. 30 forskellige attraktioner samt en separat børnepool. De opvarmede pools er mindst 20 grader i vintertiden (temperaturen kan dog variere et par grader ved morgen og aften samt ved dårligt vejr). Solstole, parasoller og håndklæder. Hvis du hellere vil tage det roligt og slappe af, har Steigenberger Aqua Magic også en privat strand. Hvis du bliver sulten er her flere strand- og poolbarer.

På hotelområdet er der flere restauranter. En hovedrestaurant som serverer buffet og to a la carte-restauranter. Hotellet har også en food court og en strandrestaurant, som har både buffet og a la carte. Mænd skal have lange bukser til middag på restauranterne.

Hotellet har et fitnessrum, der har åben 24 timer (minimumalder 16 år), og på nabohotellet Steigenberger Al Dau findes der et 2,5 km langt løbespor. Ved stranden tilbydes gratis beachvolley og vandsportsaktiviteter som gratis kano og vandcykel (skal forudbestilles). På hotellet er der gratis bordtennis, bordfodbold og billard. Steigenberger Aqua Magic har et spa, som tilbyder skønne behandlinger mod betaling. For børnene er der legeplads og en børneklub i hotellets regi for børn mellem 4-12 år. Dags- og aftenunderholdning som livemusik.

Gratis wifi i lobbyområdet. Hæveautomat. Hotellet er beliggende ca. 5 kilometer fra Hurghada. Gratis hotelbus til Hurghada, reservation skal ske dagen før. Lokaltrafik.

Måltider

All Inclusive indgår. Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag indgår.

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten Magic Flavors, kl. 07.00-10.30
 • Morgenmad i restaurant Palappa, kl. 08.00-10.30
 • Sen kontinental morgenmad i restaurant Magic Palappa, kl. 10.30-12.00
 • Morgenmad i à la carte i restaurant Magic Oriental, kl. 08.00-10.30
 • Frokostbuffet i hovedrestauranten Magic Flavors, kl. 13.00-15.00
 • Frokost i restaurant Magic Palappa, kl. 13.00-15.00
 • Frokost i restaurant Magic Oriental, kl. 13.00-15.00
 • Selvbetjening af enkle frokostretter, snacks og is i restaurant Magic Blue, kl. 12.00-17.00
 • Middagsbuffet i hovedrestauranten Magic Flavors, kl.18.00-21.30
 • Orientalsk a la carte-middag i restaurant Magic Season, kl. 18.30-20.30 (én gang pr. ophold og reservation kræves en dag i forvejen)
 • Middag i restaurant Magic Palappa, kl. 18.30-22.00 (én gang pr. ophold og reservation kræves en dag i forvejen)
 • International a la carte-middag i restaurant Magic Sky (én gang pr. ophold og reservation kræves en dag i forvejen)
 • Middag i Magic Souk Food Court, kl. 17.00-23.00
 • Is i Magic Splash Bar, kl. 12.00-17.00
 • Is i Magic Breeze, kl. 12.00-17.00
 • Midnatssnacks i Magic Lounge, kl. 00.00-05.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks ad libitum døgnet rundt
 • Introduktionsdyk i poolen (forudbestilling kræves)
 • Introduktion til windsurfing (forudbestilling kræves)
 • Golfintroduktion mandage og fredage
 • Ubegrænset antal golfrunder for kvalificerede golfspillere (køller og bolde mod betaling). Forudbestil i golfklubben
 • Entre til vandland
 • Kano og vandcykel, mod reservation

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Hurghada

Arabia Azur Resort

Arabia Azur Resort i Hurghada har en fantastisk beliggenhed ved havet lige udenfor Hurghada. Hvis du vil snorkle, er der rig mulighed for det lige ud for hotellet, hvor koralrevet breder sig med masser af farverige fisk. Ydermere har hotellet også en smuk lagune med sandstrand. Du kan prøve sportsaktiviteter som tennis, squash og fitness.

Steigenberger Al Dau Beach

Det populære luksushotel Steigenberger Al Dau Beach ligger ved en af Hurghadas største strande og tilbyder smukke udsigter over havet! Det store poolområde er smykket med vandfald, skønne hængekøjer, en løbende bæk og små øer, som du når via broer. Nyd faciliteter som fitness, en førsteklasses spaafdeling og en 9-hullers golfbane.

Arabella Azur Resort

Hotel Arabella Azur Resort er et smukt hotel opbygget som en nubisk by. De hvide bygninger omgiver et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Ved hotellet er der tre strande og to koralrev ved hotellet, hvor du kan snorkle. Du bor med All Inclusive, og der er panoramaudsigt over havet fra hovedrestauranten.

Steigenberger Pure Lifestyle

Luksuriøse og elegante Steigenberger Pure Lifestyle er et flot hotel ved Det Røde Hav for gæster over 16 år. Her nyder du et generøst All Inclusive udbud, og du kan også benytte faciliteterne ved søsterhotellerne Steigenberger Al Dau Beach og Steigenberger Aqua Magic. Dette giver dig mulighed for at vælge blandt 10 forskellige pools, en vandpark og flere barer og restauranter.

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Albatros White Beach Resort

Populære Albatros White Beach Resort er et moderne hotel beliggende på en af Hurghadas bedste sandstrande og midt i det nye Hurghada. Her kan hele familien nyde en luksuriøs ferie med mange aktiviteter som vandpark, fitnessrum og dykning. Vil du have lidt ekstra luksus på din ferie, så skal du besøge hotellets spa.

Pickalbatros Neverland Resort

Velkommen til Pickalbatros Neverland Resort - Hurghadas nyeste familiedestination! Dette er det perfekte hotel for alle legesyge, børn eller voksne. Her skaber du dine egne eventyr og gør det omgivet af et komfortabelt, nyt og friskt hotel med masser af restauranter og barer, som alle indgår i All Inclusive.

Bella Vista (Hurghada)

Hotel Bella Vista har en perfekt beliggenhed på stranden i det centrale Hurghada. Her finder du et frodigt poolområde og tre forskellige restauranter, som serverer både egyptiske og internationale retter. Gå en aftentur i Sekalla eller nyd en drink på en af hotellets barer.

Beach Albatros Resort

Beach Albatros Resort ligger i solsikre Egypten lige ved en privat sandstrand i Hurghada. I dette ferieparadis kan hele familien nyde et stort poolområde med bl.a. vandrutsjebaner og et stort All Inclusive-udbud.

Jungle Aqua Park by Neverland

Det familievenlige hotel Jungle Aqua Park by Neverland har Hurghadas største vandpark med ikke mindre end 35 vandrutsjebaner for både store og små. Hotellet har et gennemført jungletema med smukke udsmykninger. All Inclusive indgår med et stort udbud af restauranter, der serverer alt fra Middelhavsmad til asiatiske specialiteter.

Alf Leila Wa Leila by Neverland

På Alf Leila Wa Leila by Neverland mødes du af dans, liv og oplevelser blandet med egyptisk gæstfrihed og glæde. Oplev spektakulære shows blandt berømte mesterværker som pyramiderne og Sfinksen, plask rundt i det store poolområde og nyd et skønt All Inclusive udvalg på hotelområdet.

Albatros Blu Spa

På Apollo Mondo Duo-hotellet Albatros Blu Spa i Hurghada kan du virkelig læne dig tilbage og nyde et roligt og afslappende miljø. Gæster over 16 er velkomne her, og All Inclusive indgår i prisen - perfekt til dem, der ønsker en bekvem ferie!