Handicapvenlige hoteller

Det varierer meget, hvor fremkommeligt der er på en destination. Standarden og tilpasningen, især for rejsende med handicap, som vi er vant til hjemmefra, findes desværre sjældent på rejsemål. Det er vores mål, at alle, der rejser med os, skal have en så vellykket ferie som muligt. For at opnå dette er det meget vigtigt, at Apollo ved bestilling får at vide, hvilke konkrete krav dit handicap stiller til en velfungerende ferie.

Apollo er ikke specialister i at arrangere rejser for rejsende med handicap, men vi har flere hoteller, som har handicapvenlige værelser. De handicapvenlige værelser har bredere døre til almindlige kørestole samt badeværelser med håndtag. Samtidig findes der typisk ramper på hotellet (frem for trapper), så du som rejsende med handicap er sikret den størst mulige tilgængelighed.
Vi samarbejder med rejsebureauet, ChrisTravel, som specialiserer sig indenfor rejser for alle med særlige behov. Kontakt ChrisTravel på tlf. 44 48 21 19. www.christravel.dk

Apollo har ikke den samme ekspertise som ChrisTravel, men hvis du alligevel vælger at booke din rejse gennem Apollo, er det vigtigt, at Apollo ved bestillingen får at vide, hvilke specifikke krav du evt. kunne have og hvilket handicap eller gener du måtte have, så vi kan være behjælpelig med at finde den bedste rejse til dig.

Sygdomme

Hvis du ved, at du lider af en sygdom (f.eks. hjerte- og lungesygdomme), der kan give anledning til særlige behov under flyvningen, er det dit eget ansvar at sørge for en attest fra læge og forsikringsselskab om, at du kan klare flyvningen. Flyselskabet kan kræve, at man selv medbringer iltapparat, hvis man har behov for at få ilt under flyvningen. Luftkaptajnen kan til enhver tid afvise passagerer, hvis det skønnes, at der vil kunne opstå helbredsmæssige eller sikkerhedsmæssige problemer i forbindelse med flyvningen.

Hvis du er usikker, kan du kontakte os, så kan vi se, om netop dit flyselskab har brug for sådanne attester.

I lufthavnen

Hvis du sidder i kørestol, skal du kontakte os i god tid før din afgang for at bestille assistance til lufthavnen, samt for at komme af og på flyet. Hos nogle flyselskaber skal vi søge om særlige tilladelser for at læsse kørestolen. Hvis du har brug for hjælp, så udfyld denne formular.

Ekstra bagage på flyrejsen.

Hvis man har et handicap, er det muligt at få ekstra bagage med på flyrejsen. Hvis du har behov for dette så kontakt en af vores rejsekonsulenter, så du kan få tilsendt formular til ansøgning om ekstra bagage.

Transfer

Bemærk, at det normalt ikke er muligt at medbringe kørestol i transferbussen. Vi er naturligvis behjælpelige med at arrangere anden transport - eventuelle ekstra omkostninger er dog for egen regning. Vores rejseledere har desværre ingen mulighed for at hjælpe med at løfte/bære bevægelseshæmmede og bagage om bord.

Hvis du ikke selv kan komme op i transferbussen, må du arrangere egen transport mellem lufthavn og hotel, evt. taxa. Har du behov for personlig assistance, skal du medbringe en handicaphjælper på rejsen. Du kan ikke forvente, at flyets, hotellets eller vores personale kan være behjælpelige.
 
På bussen mellem lufthavnen og hotellet samt på udflugtsbusser kan vi ikke garantere, at der er plads til kørestole, i givet fald må udgiften til separat transport, betales af gæsten selv. 
Elektriske kørestole kan ikke transporteres i vores busser. På nogle rejsemål har vi mulighed for at være behjælpelige med at arrangere liftbusser, som du kan bestille via Apollo. Udgiften for liftbus betales af gæsten.  

Handicapvenlige hoteller

Det er langt fra alle hoteller, der egner sig for personer med handicap. Vores rejsekonsulenter kommer gerne med forslag til dig med særlige behov. For de fleste hoteller skal vi lave en forespørgsel for at få et handicapvenligt værelse, da de normalt kun har få af slagsen. Vi anbefaler blandt andet nedenstående hoteller til dig med særlige behov.

Vælg dit land og destination

Klassificering

Pris

Afstand til strand

Afstand til centrum

Hotellet skal have/tilbyde

Pool & strand

Mad & drikke

Måltider

Rum/lejlighed

Wellness

Øvrige

Anbefalet hotel

Værelsestype