Strand i Ras Al Khaimah

Strande i Ras Al Khaimah

- tre fine strande du ikke må gå glip af!

Langs Ras Al Khaimahs lange kyststribe venter smukke og børnevenlige strande med kridhvidt sand og dejligt krystalklart vand. Her kan du slappe af med en god bog i solstolen til lyden af ​​bølgeskvulp og for dem, der søger lidt mere fart og vind, tilbydes forskellige former for vandsport på flere af strandene.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa På Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa bor du med bedste strandbeliggenhed.

Marjan Island

Nogle af de absolut bedste strande i Ras Al Khaimah hører til hotellerne langs kysten. Du kan blandt andet bo på Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa, som byder på en 650 meter lang sandstrand med krystalklart vand. Bor du her, er der også solstole og parasoller med! Nyd det fantastiske hvide sand og krystalklare vand, perfekt til dem, der leder efter total afslapning.

Jazirat Al Hamra Beach

Cirka 30 kilometer syd for Ras Al Khaimah finder du den dejlige strand Jazirat Al Hamra. Stranden med sit fine sand og turkisblå hav indbyder til hyggelige dage med hele familien. Hvis du er træt af sol og badning, må du ikke gå glip af, at besøge den nærliggende spøgelsesby Al Jazirah Al Hamra.

Flamingo Beach

En af de mest besøgte og populære strande i Ras Al Khaimah er Flamingo Beach. Her kan hele familien nyde den Persiske Golfs rolige, klare blå vand og fine sandstrand. I nærhed af stranden finder du også flere trendy cafeer og restauranter, hvor du kan sætte dig ned til en god frokost og noget forfriskende at drikke. Der er masser af parkeringspladser ud til stranden for dem, der kommer hertil med i lejebil.


Hoteller direkte på stranden i Ras Al Khaimah

Her er vores bedste hoteltips til dig som vil bo direkte på stranden.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Ras Al Khaimah, find og book en rejse til Ras Al Khaimah eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Ras Al Khaimah

Her finder du vores bedste tips til tempofyldte aktiviteter, smukke strande, interessante seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah - Rig på oplevelser

  • Direkte charterfly
  • Outdoor & eventyr
  • Kultur & historie
Læs mere om Ras Al Khaimah

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her